Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Into the Breach - az FTL fejlesztőinek új játéka

Körökre osztott stratégiai játékon dolgozik a Subset Games csapata.

2017.02.11. 17:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2012-ben jelent meg az FTL: Faster Than Light, amelyben egy űrhajó parancsnokát alakíthattuk és élhettünk át megannyi véletlenszerűen generált küldetést. Mindezt pixel art stílusú látványvilág kíséretében és elsőre egyszerűnek tűnő, ám idővel annál nehezebbé váló játékmenettel. Nem csoda, hogy a Subset Games első játéka méretes rajongótábort gyűjtött maga köré.
A stúdió a minap bejelentette legújabb játékát, az Into the Breachet. A körökre osztott stratégiai játék az emberiség utolsó maradékának elkeseredett küzdelmét meséli el az idegenek végeláthatatlan seregeivel szemben. Mecheket hívhatunk segítségül a harcban, amelyekkel meg kell védenünk a városok épületeit. Már csak azért is, mert ezek látják el a mecheket energiával. A csata során mi is lerombolhatjuk őket egy-egy rosszul kivitelezett támadás során, így mindig figyelni kell, hogy hova, hogyan és mikor tüzelnek egységeink. A mecheket fejleszteni is lehet majd, ehhez egyre erősebb fegyverek és egyre rátermettebb pilóták állnak majd rendelkezésünkre. A látványvilág egyértelműen az FTL hagyatékát hordozza magán, vagyis ahhoz hasonló pixel art grafikára számíthatunk. De nem ez az egyetlen hasonlóság, hiszen a küldetéseket itt is véletlenszerűen építi fel a játék. Ha pedig elbukunk, erősítést küldhetünk vissza a múltba, hogy egy másik idősíkon győzelmet arathassunk.
Az Into the Breach kizárólag PC-re, Macre és Linuxra készül, de egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal. ■

előző
következő
Into the Breach - az FTL fejlesztőinek új játéka
Into the Breach - az FTL fejlesztőinek új játékaInto the Breach - az FTL fejlesztőinek új játékaInto the Breach - az FTL fejlesztőinek új játékaInto the Breach - az FTL fejlesztőinek új játékaInto the Breach - az FTL fejlesztőinek új játéka
Into the Breach
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Into the Breach

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló