Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

2017.02.21. 00:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A hónap elején tartották a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétáját, de máris a nyakunkon a nyílt teszt is. Erre ezen a hétvégén, egészen pontosan február 23-tól 27-ig kerül sor PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. A Ubisoft az előzetes ígéreteknek megfelelően már most lehetővé tette, hogy előre letöltsük a részvételhez szükséges klienst, amely PC-n 23,5 GB-ot nyom. Ez abban az esetben érvényes, ha valaki nem vett részt a zárt bétán vagy az óta letörölte annak kliensét. Ha viszont még nem, akkor „mindössze” 19,5 GB-ot kell letölteniük. Konzolon is hasonló a helyzet, ott is nagyjából 20 GB-os letöltésre lehet számítani.
A Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája egy újabb régiót nyit meg a játékosok előtt. A zárt teszten még csak Itacua vidékét fedezhettük fel, ám a következő napokban már Montuyoc hófödte hegycsúcsai is ránk várnak majd. És természetesen egy sor új küldetés és likvidálásra kijelölt bandatag is várható.
A játék március 7-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. És, hogy miként született meg a játék változatos világa? Ebből ad ízelítőt az alábbi video. ■

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló