25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Steel Division: Normandy 44, az EUGEN Systems újabb stratégiája

A stúdió marad a kaptafánál és újabb háborús stratégián dolgozik.

Írta: GeryG

A francia EUGEN Systems nevét először az Act of War játékok ismertették meg a nagyérdeművel (bár nem ezek voltak a stúdió első játékai), majd a R.U.S.E. következett. Az igazán nagy sikert azonban nem is ezek, hanem a Wargame széria hozta meg, amely máig a keményvonalas szobastratégák kedvencei közé tartoznak. Ez egyébként még bő egy napig 75%-os kedvezménnyel szerezhető be a Steamen. A stúdió legutóbb az Act of Aggressionnel jelentkezett, tegnap pedig bejelentették legújabb játékukat. A Steel Division: Normandy 44 természetesen egy újabb háborús stratégiai játék lesz.
Míg a csapat korábban inkább a közeljövőbe vagy épp a nem annyira távoli múltba ültette játékait, addig a Steel Division: Normandy 44 már picit nagyobbat ugrik vissza az időben. Ahogy az a címből is sejthető, ezúttal egy világháborús stratégiához lesz szerencsénk, amely bizony manapság ritka, mint a fehér billentyűzet. Egészen pontosan a második világháború végébe kapcsolódhatunk be hat nemzet oldalán. A játékban négyszáznál is több történelmileg hiteles és pontos egység áll majd rendelkezésünkre, de az már a mi stratégiai érzékünktől függ, hogy képesek leszünk-e kiaknázni az erősségeiket. Az egyszemélyes kampány mellől nem hiányozhat a többjátékos mód sem, amelyben akár tíz a tíz elleni csatákban is részt vehetünk.
A Steel Division: Normandy 44 a tervek szerint valamikor idén fog megjelenni kizárólag PC-re, bővebb részletekkel pedig a közeljövőben szolgálnak majd a fejlesztők.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Steel Division: Normandy 44
  • Steel Division: Normandy 44
  • Steel Division: Normandy 44
  • Steel Division: Normandy 44
  • Steel Division: Normandy 44
  • Steel Division: Normandy 44
  • Steel Division: Normandy 44
  • Steel Division: Normandy 44
  • Steel Division: Normandy 44

Steel Division: Normandy 44

Platform:

Fejlesztő: Eugen Systems

Kiadó: Paradox Entertainment

Megjelenés:
2017. május 23. PC
n/a: Mac, Linux

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!