Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Paragon

Egy éves a Paragon

Bitang nagy frissítéssel ünnepli az Epic az évfordulót.

2017.03.15. 12:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt indult világhódító útjára az Epic Games ingyenes MOBA játéka, a Paragon. Egyelőre csak a korai változat érhető el a hivatalos oldalon, de azt nem lehet mondani, hogy a készítők nem foglalkoztak volna ennek fejlesztésével. Az elmúlt egy év másról sem szólt, csak az újabb és újabb karakterek debütálásáról. Az Epic Games a jövőben is folytatni kívánja a játék támogatását, az első születésnapot pedig egy méretes frissítéssel ünneplik meg.
A V38.3-as frissítés egy új hős debütálása (mert az nem maradhat ki…) mellett a már ismert harcosok tulajdonságain és a kártyákon is csiszol valamennyit. Az új hős Yin, aki egy ostorral képes uralma alá hajtani a szelet. Róla bővebben a hivatalos oldalon olvashattok. A készítők idén teljesen át szeretnék alakítani a kártyák rendszerét, de ez sok időt vesz igénybe. Addig is néhány már elérhető kártyát átalakítottak.
Az ünneplés egész héten tart, ez idő alatt elég egyetlen meccset lejátszani és máris ajándék a jutalmunk: hat exkluzív skin közül kapunk egyet. A támogatók pedig két ilyen ajándékot is kapnak. Emellett egész héten dupla XP-t lehet szerezni a gyorsabb fejlődés érdekében. És persze ne feledkezzünk meg a játék áruházának leértékeléseiről sem!
A Paragon V38.3-as frissítésének részletes leírását a hivatalos oldalon olvashatjátok. ■

Paragon
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Paragon

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló