Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Ismét frissült a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

PC-re ma, konzolokra holnap érkezik meg az új javítócsomag, amely rengeteg hibát kijavít.

2017.03.22. 17:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands premierje – legalábbis PC-n – nem sikerült zökkenőmentesre. A Ubisoft az elmúlt két hetet a játék foltozásával töltötte, és a következőket is azzal fogja vélhetően, hiszen rengeteg hiba maradt, amely javításra vár. PC-re már a premier utáni első hétvégén érkezett egy javítócsomag, de az csak néhány sürgősebb problémát orvosolt. Ma viszont megérkezett a második frissítés, amely immár PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elkészült – igaz, utóbbi kettőre csak holnap várható az aktiválása.
Az új patch már jóval több változtatást és javítást hozott magával. Ezek jelentős része a játékmenetet és a grafikát érinti, de kijavítottak néhány hibát a hangok és főleg az online funkciók terén is. A frissítéssel sokkal stabilabbá tették a játékot és javítottak annak teljesítményén, de sokat foglalkoztak a több GPU-s rendszerek támogatásával is. Emellett néhány hasznos újdonság is helyet kapott. Mostantól ki lehet kapcsolni az autók rádióját, ha már nagyon unjuk a Santa Blanca kartell propaganda adásait. A lázadók szolgáltatásai között kiválaszthatjuk, hogy milyen járművet szeretnénk rendelni. A grafikai beállítások között pedig újdonságként megjelent az élsimítás két további változata is.
A frissítés PC-n klienstől függően eltérő méretű lehet. Steamen egy 2,4 GB-os letöltést kellett kivárni, de a készítők elmondása szerint ez akár 5 GB is lehet, míg konzolokon nagyjából 3 GB-ra kell számítani. A részletes leírást a játék hivatalos oldalán olvashatjátok. ■

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló