Mario Tennis Aces
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2017

Life is Strange: Before the Storm

A Life is Strange: Before the Storm is 20 percet mutatott magából

Miért nem szabad egy tinilánynak mindenféle underground pajtakoncertkre járnia?

2017.06.14. 20:25 | szerző: GeryG | kategória: E3 2017

Milliók kedvenc kalandjátékává vált két éve a Life is Strange, amelyben egy tinilány időmanipulálós kalandjait élhettük át öt epizódon keresztül. Nos, a Dontnod egy kis eldugott szegletében már készül a folytatás, de a stúdió jelenleg inkább a Vampyr fejlesztésével van elfoglalva. A Square Enix viszont szeretné, ha a Life is Strange 2 megjelenéséig is lenne mivel foglalkoznia a rajongóknak, ezért a Deck Nine Games stúdióját megbízták egy előzménysztori elkészítésével. A Life is Strange: Before the Storm három részben fogja elmesélni Chloe és Rachel barátságának történetét. Az E3-on már láthattunk egy bő ötperces előzetest, amelyben a fejlesztők mesélnek a játékról, most viszont érkezett egy közel húszperces játékmenet-bemutató is. Ebből pedig megtudhatjuk, miért nem szerencsés, ha egy tinilány egyedül megy el egy pajtában szervezett underground koncertre…

A Life is Strange: Before the Storm első epizódja augusztus 31-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Life is Strange: Before the Storm
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Life is Strange: Before the Storm

hozzászólások (3)

Aryx
Aryx 2017.06.14. 22:07
Egy nyilvánvaló időhúzásnak készülő előzménysztori egy olyan játékhoz, aminek az előzményeit már kb. ismerjük, és olyan szinten nem mutat fel semmi újítást, hogy az már pofátlanság?
...
...jöhet. :D
Piásan pólókat lopkodni, mi sem természetesebb, remélem, Chloe-val végre alaposan széttrollkodhatjuk Arcadia Bay-t. :love: A grafika is maradt 1:1-ben ugyanaz, legalább a gépem bírni fogja. Remélem, ebből is lesz később Limited Edition. Ugyanakkor abban is bízom, hogy ez a kis kitérő azért kell, hogy betömjék a rajongók száját valamivel, és legyen idejük egy olyan második részen dolgozni, ami hasonló nagyot szól majd, mint az első rész.
davkar9
davkar9 2017.06.15. 13:49
Viszont más a hangja. Max is jön majd egy külön epizóddal a deluxe edition előrendelőinek (talán mintha a complete editionba is belekerülne majd). 2. részt én egyre kevésbé várom, mert nincs ötletük "tiszteletben akarják tartani a játékosok döntését" úgy meg kissé nehéz. Elég valószínű tehét, hogy címében lesz csak folytatás. Ami kár mert elég egyszerű lenne folytatni Max történetét. Porszívós befejezés adná magát, a másikat pedig vagy elfelejteni vagy egy utolsó tekeréssel meg lehetne változtatni ugyanerre az alapállapotra. A folytatás egyből onnan fel is vehetné a fonalat.
Aryx
Aryx 2017.06.15. 23:05
Hű mintha pont pár napja hsz-eltem volna ennek kb. az ellenkezőjét a Beyond Good and Evil 2 trailerhez itt valahol. Ott sem értettem a sok "hol van Jade? - ki ez a majom? - szar lesz" kommentet netszerte, és itt sem sajnálnám, ha esetleg új szereplőkkel mesélnének el egy új történetet, ami helyenként azért mégis csak kapcsolódna az első részhez. Sosem tudok szimpatizálni azzal, amikor ügyes v tehetséges szerzők, tervezők alávetik a fanservice-nek a saját történetüket, korlátok közé helyezve ezzel a fantáziájukat. Személy szerint az orig. Life is Strange-t olyan kereknek és lezártnak érzem, hogy ahhoz a történethez vétek lenne hozzányúlni. Szerintem.
ajánlott olvasnivaló