Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Secret World Legends

A Funcom elégedett a Secret World Legends rajtjával

Két hete érhető el az ingyenes MMORPG, a készítők most felvázolták a jövőbeli terveket.

2017.07.07. 20:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Június végén rajtolt el a Funcom MMORPG-je, a Secret World Legends, amely a 2012-es The Secret World újragondolt, itt-ott átalakított és felturbózott új kiadása. A stúdió kimondottan bizakodó volt az új változattal kapcsolatban és a legfrissebb hírek szerint a rajttal is elégedettek lehetnek.

„Ez a reboot a régi rajongóknak és az új játékosoknak egyaránt szól. Kockáztatunk vele, ez a legjobb ötletünk, a legjobb tippünk, hogy a Secret World univerzum tovább éljen és valami nagyobb és jobb süljön ki belőle, mint ami valaha is volt. Nem arról van szó, hogy lecseréljük azt, ami már megvan, hanem arról, hogy új esélyt adunk neki a sikerre, hogy tovább éghessenek a fények és, hogy új tartalmakkal tovább vihessük azt a fantasztikus történetet, amelyért a játékot elismerik. Még nagyon korán van, de már most nagyon elégedettek vagyunk az első két hét sikereivel. Évek óta nem láttunk ilyen játékosrohamot a Secret World világában, ez pedig remek felvezetése a július 31-i Steames premiernek. – nyilatkozta elégedetten Rui Casais, a Funcom elnöke.

A Secret World Legends nem csak grafikailag újult meg a elődhöz képest, de a játékmenet sok elemét is újragondolták, így a harcrendszer is teljesen új alapokra került. A fejlesztők a következő hónapokban is minden figyelmüket a játéknak szentelik, a hivatalos oldalon pedig fel is vázolták, hogy milyen fejlesztések vannak terítéken. Júliusban tovább folytatódik a fő sztorivonal, majd valamikor július-augusztus környékén elrajtol az első speciális esemény, a The Whispering Tide. Augusztusban több hasonló újdonságra is számítani lehet: felfedezhetjük Tokyo lezárt városát, más új szabadtéri helyszíneken kalandozhatunk, valamint sor kerül az első raidre is New Yorkban. A tervezet egészen decemberig vázolja fel, hogy a rajongók milyen kalandokra és fejlesztésekre számíthatnak. ■

Secret World Legends
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Secret World Legends

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló