Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

NBA 2K18

Mozgásban az NBA 2K18

A készítők új módszerek is bevetettek, hogy a játék a lehető legapróbb részletekig visszaadja a profi kosárlabda világát.

2017.08.08. 18:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Idén ősszel is visszatér a 2K kosárlabdás szériája, szeptember közepén jön az NBA 2K18. A játékról már eddig is csepegtették az információkat, már tudjuk a dalok listáját és néhány játékosról képeket is láthattunk. De érdekes módon mostanáig nem láthattuk mozgás közben a játékot. Ma azonban megérkezett az első trailer, amelyben végre mozgás közben is megnézhetjük az új játékot, ráadásul a fejlesztők részéről Joel Friesch mesél róla. Elmondása szerint ez lesz az eddigi legszebb, legösszetettebb NBA játék, amit készítettek. Ehhez több új technológiát és módszert is bevetettek, hogy mind a játékosok, mind az arénák a valósághoz leginkább hasonlítsanak. Teljesen újradolgozták a karakterek mozgását és mimikáját, valamint a mezek fizikáját is. Csukákból sem volt még ilyen széles választék, mint idén lesz. Gondoltak azokra is, akik szeretnek saját játékosokat készíteni, számukra a még részletesebb karakterszerkesztő áll majd rendelkezésre.

A video alapján az NBA 2K18 valóban lélegzetelállító megjelenéssel kecsegtet. Tartalom terén már eddig sem volt ok panaszra, így már csak ki kell várni a szeptember 15-i premier PC-n, PlayStation 4-en és 3-on, Xbox One-on és 360-on, valamint Switchen. PS4-en és X1-en már szeptember 8-án megjelenik az NBA 2K18 The Prelude, amely ingyen lesz letölthető és a myCarreer játékmód elejét tartalmazza. ■

NBA 2K18
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
NBA 2K18

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló