Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

##game_title##

Lesz újabb Terminator, régi kedvencekkel

James Cameron újra kezébe veszi az irányítást és megpróbálta törölni az utóbbi három filmet az emberek emlékezetéből.

2017.09.21. 09:59 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Rajongók millióinak szemében 1991 óta nem készült több Terminator. Ekkor jelent meg az Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong és Robert Patrick nevével fémjelzett Terminator 2: Az ítélet napja. Sokak szerint az, ami ez után történt, azt jobb inkább elfelejteni. Elfelejteni a Terminator 3: A gépek lázadását, a Terminator: Megváltást és a Terminator: Genesyst is.

A jelek szerint az első két részt jegyző James Cameron is így érzi, ugyanis a legfrissebb hír, amely felrázta Hollywoodot (és úgy általában az egész filmes világot), hogy visszatér a Terminator univerzumhoz. De nem csak visszatér, hanem megpróbálja helyrehozni azt, amit mások az elmúlt évtizedekben elrontottak. Éppen ezért a történetet onnan folytatná, ahol a ’91-es második rész után abbamaradt, vagyis az utóbbi három mozi, mintha meg sem történt volna. Ráadásul szereplők terén is számíthatunk nagy visszatérőkre. Az, hogy Arnold Schwarzenegger ismét felkapja a bőrszerkót és a napszemüveget, önmagában nem akkora hír, ám az, hogy mellé csatlakozik Linda Hamilton is, annál nagyobb. Ő ugyanis csak az első két filmben játszotta Sarah Connort, utána nem kapott több szerepet.

A projekt egyelőre nagyon a kezdeti stádiumban van, így részletekről, történetről és főleg premierről igen korai lenne beszélni – leghamarabb is csak 2019-ben lehet esélyes. A forgatókönyvön egy egész csapat dolgozik majd, míg a rendezői székbe az a Tim Miller ülhet, aki a Deadpoolt is összerakta. Cameron tehát ezúttal kizárólag produceri feladatokat lát majd el. Mi pedig várjuk a további híreket. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló