Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Lesz újabb Terminator, régi kedvencekkel

Lesz újabb Terminator, régi kedvencekkel

James Cameron újra kezébe veszi az irányítást és megpróbálta törölni az utóbbi három filmet az emberek emlékezetéből.

2017.09.21. 09:59 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Rajongók millióinak szemében 1991 óta nem készült több Terminator. Ekkor jelent meg az Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong és Robert Patrick nevével fémjelzett Terminator 2: Az ítélet napja. Sokak szerint az, ami ez után történt, azt jobb inkább elfelejteni. Elfelejteni a Terminator 3: A gépek lázadását, a Terminator: Megváltást és a Terminator: Genesyst is.

A jelek szerint az első két részt jegyző James Cameron is így érzi, ugyanis a legfrissebb hír, amely felrázta Hollywoodot (és úgy általában az egész filmes világot), hogy visszatér a Terminator univerzumhoz. De nem csak visszatér, hanem megpróbálja helyrehozni azt, amit mások az elmúlt évtizedekben elrontottak. Éppen ezért a történetet onnan folytatná, ahol a ’91-es második rész után abbamaradt, vagyis az utóbbi három mozi, mintha meg sem történt volna. Ráadásul szereplők terén is számíthatunk nagy visszatérőkre. Az, hogy Arnold Schwarzenegger ismét felkapja a bőrszerkót és a napszemüveget, önmagában nem akkora hír, ám az, hogy mellé csatlakozik Linda Hamilton is, annál nagyobb. Ő ugyanis csak az első két filmben játszotta Sarah Connort, utána nem kapott több szerepet.

A projekt egyelőre nagyon a kezdeti stádiumban van, így részletekről, történetről és főleg premierről igen korai lenne beszélni – leghamarabb is csak 2019-ben lehet esélyes. A forgatókönyvön egy egész csapat dolgozik majd, míg a rendezői székbe az a Tim Miller ülhet, aki a Deadpoolt is összerakta. Cameron tehát ezúttal kizárólag produceri feladatokat lát majd el. Mi pedig várjuk a további híreket. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló