Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battle Chasers: Nightwar

Battle Chasers: Nightwar premier és pontszámok

Egy sikeres Kickstarter kampánnyal indult, most remek értékelésekkel ért célba.

2017.10.04. 17:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Airship Syndicate csapata még 2015-ben indította el a Battle Chasers: Nightwar Kickstarter-kampányát, amely alig néhány nap alatt sikert is aratott. A kitűzött 500 000 dolláros célhoz képest végül 854 000 dollár körül állt meg a gyűjtés, vagyis a játék elkészítése nem ütközött anyagi akadályokba. Az óta eltelt két év, a Battle Chasers: Nightwar pedig tegnap meg is érkezett. A premier egész jól sikerült, ahogy azt az alábbi értékelések is mutatják:

Néhány kritikától eltekintve tehát a játék jól szerepelt a magazinoknál. Most már csak a játékosoknál kell hasonlóan szépen teljesítenie. A Battle Chaseres: Nightwar PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg. ■

előző
következő
Battle Chasers: Nightwar premier és pontszámok
Battle Chasers: Nightwar premier és pontszámokBattle Chasers: Nightwar premier és pontszámokBattle Chasers: Nightwar premier és pontszámokBattle Chasers: Nightwar premier és pontszámokBattle Chasers: Nightwar premier és pontszámokBattle Chasers: Nightwar premier és pontszámokBattle Chasers: Nightwar premier és pontszámokBattle Chasers: Nightwar premier és pontszámokBattle Chasers: Nightwar premier és pontszámokBattle Chasers: Nightwar premier és pontszámokBattle Chasers: Nightwar premier és pontszámokBattle Chasers: Nightwar premier és pontszámokBattle Chasers: Nightwar premier és pontszámokBattle Chasers: Nightwar premier és pontszámokBattle Chasers: Nightwar premier és pontszámokBattle Chasers: Nightwar premier és pontszámokBattle Chasers: Nightwar premier és pontszámokBattle Chasers: Nightwar premier és pontszámokBattle Chasers: Nightwar premier és pontszámokBattle Chasers: Nightwar premier és pontszámokBattle Chasers: Nightwar premier és pontszámokBattle Chasers: Nightwar premier és pontszámok
Battle Chasers: Nightwar
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battle Chasers: Nightwar

hozzászólások (3)

Peace
Peace 2017.10.05. 08:52
Jópofa. Reggel toltam kicsit, olyan kis bárgyúan egyszerű, de akár még kellemes kikapcsolódást is nyújthat. A Heroes szerű harc bejött mindig is. Divinity 2 után egy kis lazításnak megfelel.
GeryG
GeryG 2017.10.05. 09:50
Miért, a Divinity 2 annyira nehéz? Én azon gondolkozom pár napja. De vértizzadásból mostanából volt elég így is... :D
Peace
Peace 2017.10.05. 10:27
Nem feltétlen! Az első résznél mindenképpen sokkal könnyebb. Vagy legalábbis felhasználóbarátabb. Akadt sajnos nem egy feladvány, aminek utána kellett olvasni. Saját kútfőből rá nem jöttem volna. De nem vészes. A legutolsó harcnál vagyok elvileg, csak éjjel már nem láttam, annyira fáradt voltam.
ajánlott olvasnivaló