Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hellblade: Senua's Sacrifice

Hellblade: Senua’s Sacrifice dicsekvős trailer

Egy kicsit másképp, ugyanis az egészet a rajongók által készített képekből rakták össze.

2017.10.09. 23:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egy-egy hangosabb siker után nem szokatlan, hogy a fejlesztők készítenek egy dicsekvős trailert is a játékhoz. Így tett most a Ninja Theory csapata is az augusztusban megjelent Hellblade: Senua’s Sacrifice kapcsán. A játék mind a kritikusok, mind a játékosok oldaláról csak szépet és jót kapott, pedig nem kis rizikót vállaltak a készítők a témaválasztásnál. Senua elméje kissé megbomlott, mi pedig ennek lehetünk részesei a játékban. A Hellblade: Senua’s Sacrifice szinte kivétel nélkül csak jó értékeléseket kapott, a Steamen pedig közel nyolcezer szavazat alapján 91%-os tetszési indexet tudhat magáénak. Kijelenthető tehát, hogy ezúttal van mivel dicsekednie a fejlesztőknek.

Az alábbi video egyébként két dologban is különleges. A videóban végig csak olyan képeket láthatunk, amelyeket a rajongók a játék beépített fényképezőjével készítettek. Emellett pedig nem a magazinok és kritikusok által írt dicséretekből válogattak össze, hanem azokból a rajongói levelekből, amelyeket a stúdió kapott a premier óta.

A fejlesztők szeretnék kifejezni a hálájukat a közösség felé, ezt pedig kimondottan szimpatikus módon teszik. Az összes részesedésüket, amit a játék eladásiból kapnak a Lelki Egészség Világnapja (World Mental Health Day – október 10.) alkalmából, a Rethink Mental Illness karitatív szervezetnek ajánlják fel. ■

Hellblade: Senua's Sacrifice
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hellblade: Senua's Sacrifice

hozzászólások (3)

Dilizs
Dilizs 2017.10.10. 07:53
10/10
davkar9
davkar9 2017.10.10. 09:12
Áh, azt azért nem. 9, az is jó szívvel, mert az utolsó fél órában kicsit elgurult a gyógyszer (há!:-D) és maga a harc se volt annyira jó hosszútávon. Élmény szempontjából viszont határozottan az év egyikhanema legjobbja!

Tetszett ez a visszajelzős trailer, érdekes azok véleményét olvasni, akiknek tényleg ilyen helyzetben voltak/vannak. Igazából az ilyen projecteknek kellene több figyelmet és dicséretet kapniuk. Ezek a fontos témák és problémák, nem pedig az, hogy nincs minden bőrszínből és árnyaltból ugyanannyi történetben vagy az lrhgtbkecskebaszó community nem tudja megfarkalni a polipfejű alient... :-/
puddin
puddin 2017.10.10. 11:08
Arról akartam írni, hogy mennyire jó, hogy elkészült ez a játék, le a kalappal a készítők előtt, de iszonyúan felhúztam magam ezen, hogy "ezek az igazi problémák". És mik a nem igaziak? Pfff... minden igazi probléma annak, aki épp nehéz helyzetet él át. Más életét, fájdalmát, problémáit ledegradálni undorító dolog, legyen az bármi.
ajánlott olvasnivaló