Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Visszatér a Tamagotchi

Visszatér a Tamagotchi

A játék idén novemberben lesz húsz éves, ebből az alkalomból ismét a boltokba kerül az eredeti kiadás – de csak a tengerentúlon.

2017.10.10. 15:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A most harmincas éveiket taposók bizonyára emlékeznek a ’90-es évek egyik nagy őrületére, a Tamagotchira. Apró kvarcjátékokról van szó, amelyben egy kis háziállatot kellett felnevelni, etetni, játszani vele. A játék egyszerűsége ellenére elképesztően nagy sikert ért el világszerte és idővel számtalan változata került a boltokba. Volt olyan vállalkozó, aki még temetőt is nyitott nekik. Már a Tamagotchi szinte teljesen feledésbe merült.

Ám azt talán kevesen tudják, hogy a játék idén novemberben ünnepli huszadik születésnapját, ennek alkalmából újra piacra dobják az eredeti kiadást. Lényegében semmi sem változtatnak a készítők, ugyanolyan monokróm kijelzőt kapunk három piciny gombbal az irányításhoz. Még a formaterv is ugyanaz, mindössze a méretét csökkentették nagyjából a felére. A régi-új Tamagotchi azonban jelen állás szerint kizárólag a tengerentúlon kerül majd a boltokba 15 dolláros áron. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló