Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Super Turbo Demon Busters

Super Turbo Demon Busters a hónap végén

Juss ki a halálra ítélt bolygóról űrhajóddal, csak előbb juss el valahogy az űrhajódhoz…

2017.11.08. 10:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A hónap végén újabb pixel art stílusú játékot köszönthetünk, ekkor jelenik meg ugyanis a HeroCraft csapatának új alkotása, a Super Turbo Demon Busters. Nem csak a cím, de a történet is meglehetősen egyedi. Két drót – a piros és a kék – közül választva végül persze, hogy a rosszat vágtuk el, ezzel halálra ítéltük a bolygót, amin épp tartózkodunk. Mielőtt az égből aláhull a nukleáris eső, illene meglépnünk a helyről, ám ezt csak űrhajónkkal tehetjük meg. Ez viszont meglehetősen nehézkes lesz, ugyanis köztünk és űrhajónk között egy többszintes labirintus húzódik, amelyben hemzsegnek a szörnyek, zombik és szellemek. Szerencsére nem leszünk egyedül, hiszen egy kommandósokból álló csapat is elkísér utunkon.

A Super Turbo Demon Busters véletlenszerűen generált pályáin nyolc eltérő képességű hőssel kell végigküzdenünk magunkat. Ehhez kilenc fegyver áll rendelkezésünkre a sima pisztolytól a legendás BFG-ig. Hogy mikor melyiket használjuk, az nem csak a hangulatunktól függ, ugyanis minden szembejövő szörny más gyenge ponttal rendelkezik, így nem mindegy, mit vetünk be ellene.

A játék, amelyet a készítők csak a Doom, az Alien és a Starcraft játékok paródiájának nevez, november 28-án fog megjelenni kizárólag PC-re. ■

előző
következő
Super Turbo Demon Busters a hónap végén
Super Turbo Demon Busters a hónap végénSuper Turbo Demon Busters a hónap végénSuper Turbo Demon Busters a hónap végénSuper Turbo Demon Busters a hónap végénSuper Turbo Demon Busters a hónap végénSuper Turbo Demon Busters a hónap végénSuper Turbo Demon Busters a hónap végénSuper Turbo Demon Busters a hónap végén

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2017.11.08. 11:20
10 Aham, nem csalódtam a Herocraftban.

A Majesty androidra átültetése kiválóan lett megoldva általuk. De tényleg. Közben jöttek hozzá ingyenes pályák is, szóval foglalkoztak vele. Az északi kiegészítője amolyan mappack volt, pár új ellenféllel, de szódával elment. Kellően hosszú volt, így megérte.
Utána amit kipróbáltam tőlük egy űrhajós multi game volt. Nem volt rossz, de egy szint után játszhatatlanul nehéz lett, ha nem fizettél. Következett egy rewamp és újradolgozták az egészet. Elmondásuk szerint. Valójában bekerültek a reklámok. Ok F2P gamenek valahogy kell bevételt szereznie, de a mikrotranzakció mellett még reklámnézegetés is, már kicsit sok volt, pláne hogy a vége felé csatánként 15 sec reklám volt, adatforgalmat használva persze. Kb két hónapja átnevezték a játékot. Újrakezdtem, lvl10 után jöttek a reklámok ismét. Ennyit róla.

Ezt csak azért írtam le, hogy tiszta legyen a viszonyom a céggel.

Fentit olvasva hogy csak PC-re jön, kicsit furcsálltam, hiszen Androidon melóznak, így megnéztem a play áruházat. És go to 10.

"Aham, nem csalódtam a Herocraftban."

Dead Shell: Roguelike RPG - Hirdetéseket tartalmaz ·-Alkalmazáson belüli vásárlások lehetősége
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.herocraft.game.free.deadshell
Frissítve
2017. szeptember 6.

Egy az egyben ugyanaz a két játék a screenshotok alapján. Ilyen szintű "hozzáállást" a kínai és amatőr androidfejlesztőktől vártam volna el, nem tőlük, a fentiek ellenére. De ez alapján sikerült leküzdeni magukat erre a szintre.

"Kár érte, kiváló ügynök volt"

A cikk eredetije nem tudom honnan került az emailfiókba, de érdekes hogy kb 4 perc google keresés és máris megcáfolta jó pár állítását. Persze meglehet hogy marketing rizsa volt csak és megpróbálják ugyanazt ismét eladni...mindenesetre a forrást lehet ezentúl fenntartásokkal érdemes kezelni.

De persze az is lehet hogy benéztem, és csak ülök a fűben, reszelem a körmöm és baromságokat írogatok...
ajánlott olvasnivaló