Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Deep Sky Derelicts

A Steamre tart a Deep Sky Derelicts korai változata

A játék látványvilága a Darkest Dungeont idézi, csak épp ez sci-fi.

2017.11.11. 21:23 | GeryG | kategória: Játék

A Snowhound Games stúdiójában készül a Deep Sky Derelicts, amelynek korai változata még novemberben megérkezik a Steamre. Egy körökre osztott taktikai-stratégiai szerepjátékról van szó, amely egészen egyedi látványvilágot kínál. Első ránézésre talán a Darkest Dungeon juthat eszünkbe, hiszen ez is hasonló, kézzel rajzolt grafikának ígérkezik. Csak épp ezúttal egy sci-fi világot járhatunk be, tele felfedezésre és kifosztásra váró űrhajókkal.

A történet a távoli jövőben játszódik, amikorra az emberiség nem csak meghódította a világűrt, de nagyjából szét is széledt benne. Csakhogy ez azzal járt, hogy az emberiség két részre szakadt: a dúsgazdag polgárokra és a mélyszegénységben tengődő fosztogatókra. Mi is egy ilyen fosztogatót alakítunk, aki régi űrhajó-roncsokat kutat át némi pénzzé tehető kacat után. Ám valahol a világűr egy távoli szegletében van egy űrhajó. Ez pedig olyan kincset rejt, amivel végre mi is beléphetünk a polgárok sorába, letelepedhetünk egy bolygó felszínén és végre gondtalan életet élhetünk.

Ahhoz, hogy ezt az űrhajót megtaláljuk és kifoszthassuk, kénytelenek vagyunk zsoldosokat fogadni. Az egyszerre legfeljebb négyfős csapatunkkal aztán a legkülönfélébb helyeken fordulhatunk meg, fosztogathatunk, kereskedhetünk, küldetéseket teljesíthetünk. Két ilyen kaland között a bázisunkon húzhatjuk meg magunkat, ahol meggyógyíthatjuk a csapattagokat, fejleszthetjük őket és a felszerelésüket, illetve új tagokat is toborozhatunk. A játék szerves részét képezi a körökre osztott harc, amelyet ráadásul véletlenszerűen kiosztott kártyákkal is megbolondítanak.

A Deep Sky Derelicts kizárólag PC-re készül, és korai változata (amelyben szintlimittel már a sztori mód is elérhető lesz) valamikor novemberben fog megérkezni a Steamre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A Steamre tart a Deep Sky Derelicts korai változata
A Steamre tart a Deep Sky Derelicts korai változataA Steamre tart a Deep Sky Derelicts korai változataA Steamre tart a Deep Sky Derelicts korai változataA Steamre tart a Deep Sky Derelicts korai változataA Steamre tart a Deep Sky Derelicts korai változataA Steamre tart a Deep Sky Derelicts korai változataA Steamre tart a Deep Sky Derelicts korai változataA Steamre tart a Deep Sky Derelicts korai változataA Steamre tart a Deep Sky Derelicts korai változataA Steamre tart a Deep Sky Derelicts korai változata

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló