Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Life is Strange: Before the Storm

Visszatérők a Life is Strange: Before the Storm bónusz epizódjában

Hannah Telle és Ashly Burch is visszatér, hogy egy epizód erejéig megszólaltassák Maxet és Chloet.

2017.12.02. 18:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Deck Nine Games eredetileg háromepizódosra tervezte a Life is Strange: Before the Stormot. Az első még augusztusban érkezett meg, majd a folytatás október közepén. A befejező epizód valamikor decemberben várható, de a stúdió már dolgozik egy negyedik, bónusz fejezeten is. Utóbbi a Farewell alcímet viseli, és valamikor a következő év elején jelenhet meg. Arról egyelőre csak nagyon kevés információ látott napvilágot, hogy ez pontosan miről fog szólni, de a fejlesztők annyit azért elárultak, hogy ebben ismét Max Caufieldet irányíthatjuk majd.

Mint ismert, a 2015-ös Life is Strange előzményeit elmesélő Before the Stormban Max gyerekkori barátnője, Chloe a főszereplő. Őt az eredeti játékban még Ashley Burch szólaltatta meg, míg a Deck Nine Games játékában már Rhianna DeVrie alakította, aki a hangja mellett a mozgását is kölcsönözte a karakternek.

A legújabb hírek szerint a Farewell epizódra visszatér az eredeti szinkronszínész, Ashley Burch is, aki ismét a Maxet megszólaltató Hannah Telle oldalán fog játszani. az alábbi videóban mindketten mesélnek a visszatérésről és munka közben is láthatjuk őket. ■

Life is Strange: Before the Storm
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Life is Strange: Before the Storm

hozzászólások (2)

AndrewT
AndrewT 2017.12.11. 22:17
Érdekesebb lett volna Chloe bőrábe bújva viszontlátni Maxet, de nyilván az eredeti felállással sem lesz gond.
Baracklekvár
Baracklekvár 2018.03.05. 22:23
Végigjátszottam a Farewell kiegészítőt - már amennyire ez játék; inkább csak egy interaktívan elmesélt rövidke történet. Egy apró töredék a már megismert egészhez. Aranyos, szép és szomorú történet; s ahogy a Life is Strange világához illik, a végére a játékos nyomorultul érezheti magát.
Akinek nem tetszett a Before the Storm, annak nyilván ez még kevésbé fog. De akit megfogott Chloe és Max története, az szánja rá azt a másfél órát.
ajánlott olvasnivaló