25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Karácsonyi frissítés a Ruinerhez

Plusz limitált gyűjtői kiadás és a játék zenét tartalmazó dupla-bakelit is megjelent.

Írta: GeryG

Szeptember végén jelent meg a Reikon Games cyberpunk akció-szerepjátéka, a Ruiner, amely szép sikert ért el. A Steam-felhasználók tetszési indexe közel kétezer szavazat alapján 90%-ot mutat, ami jó ajánlólevél lehet bármely játéknak.

A fejlesztők már készülnek a közelgő ünnepekre, a napokban jelent meg a játék karácsonyi frissítése. Ebben egy sor új tárgy került a játékba, amelyek mind a karácsonyt idézik: új fegyverként két hatalmas cukorpálcával kalapálhatjuk el az ellenségeinket, akik ezúttal grinchnek öltözve jelennek meg. Az ellátmányládák mostantól szépen becsomagolt ajándékok, hősünket pedig mikulásnak öltöztethetjük. És természetesen Rengkok utcáin egyfolytában havazik, a házakat pedig karácsonyi fények díszítik.

De nem csak ennyivel készülnek az ünnepekre a készítők. A Special Reserve Games csapata jóvoltából egy új, limitált gyűjtői kiadás is érkezett. Ebben egy 56 oldalas művészi album, valamint egy 18 cm-es Ruiner figura is található a játék (Steam kódja) mellett. Akit érdekel, annak igyekeznie kell, ugyanis mindössze 250 darabot készítettek a csomagból.

Végül érdemes megemlíteni a Laced Records stúdiójában készült gyűjtői duplabakelitet is, amelyen a játék 16 zenéje kapott helyet, a lemezeket pedig pofás borítóba csomagolták. Ezeket a stúdió oldalán lehet megvásárolni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • RUINER
  • RUINER

RUINER

Platform:

Fejlesztő: Reikon Games

Kiadó: Devolver Digital

Megjelenés:
2017. szeptember 26. PC
n/a: Mac, Linux

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!