25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Layers of Fear ingyen a Humble Store-ban!

Két napig ingyen szerezheted be a remek horror kalandjátékot, és mellé még a zenéit is megkapod ajándékba!

Írta: GeryG

A Humble Store legújabb akciója keretében ismét egy remek videojátékot szerezhetünk meg teljesen ingyen. Ezúttal a Bloober Team első horror kalandjátékára, a Layers of Fearre esett a szerkesztők választása.

A történet egy őrült festő hatalmas kúriájában játszódik, amely valójában a festő elborult elméjét szimbolizálja. Itt kell egyre mélyebbre és mélyebbre hatolnunk, miközben a környezetünk folyamatosan változik körülöttünk. Beléptünk egy szobába, de ugyanaz az ajtó visszafelé már teljesen máshová vezet.

A Humble Store-ban mától kezdve két napig, vagyis december 20-ig lehet ingyen megszerezni a horror kalandjátékot. Aki így tesz, az ajándékba megkapja mellé a játék zenéit is.

A hírben szereplő linkekre kattintva a PlayDome-ot is támogathatod vásárlás során a Humble Bundle oldal partnerprogramján keresztül.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Layers of Fear

Platform:

Fejlesztő: Bloober Team

Megjelenés:
2016. február 16. PC
n/a: Mac, Linux, PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!