Pokemon Let's Go
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Insurgency: Sandstorm

Már jelentkezhetsz az Insurgency: Sandstorm alfájára, de…

… a fejlesztők kukázták az egyszemélyes játékrészt, csak a multira koncentrálnak a jövőben.

2018.01.05. 12:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lassan két éve már, hogy a New World Media bejelentette, készül az Insurgency: Sandstorm, a népszerű 2014-es online akciójáték folytatása. A stúdió ígéretei szerint minden tekintetben szebb, jobb és bővebb játékot fogunk kapni, ha egyszer a fejlesztés végére érnek. Többek közt az is a tervek közt szerepelt, hogy a multiplayer mód mellé ezúttal már egyszemélyes kampányt is kapunk.

Nos, nem így lesz. A készítők ugyanis a minap több fontos változtatást is bejelentettek a projekttel kapcsolatban. Ezek egyike, hogy törölték az egyszemélyes részt, hogy minden erőforrást a multi fejlesztésére csoportosíthassanak át. Ez az egyszemélyes és a kooperatív módot is érinti. Hurrá… Emellett az is kiderült, hogy az eredeti ötlettel ellentétben nem egy valós világban játszódó konfliktust dolgoznak fel, hanem egy fiktív világ kitalált háborúját. Előbbi változtatásra a 2018-as megjelenési dátum tartása miatt volt szükség, míg utóbbira azért, hogy a fejlesztőknek sokkal szabadabb kreatív mozgástere legyen. Ez már csak azért is érdekes, mert a projekt kreatív vezetője, Andrew Spearin elhagyta a stúdiót. Hogy valami pozitív hírrel is szolgáljanak, már lehet regisztrálni a játék alfa tesztjére, ehhez csak a hivatalos oldalra kell ellátogatni. Plusz az egyszemélyes kampány kapcsán is próbálták picit tompítani a dolog élét: később talán újra visszatérnek az ötlethez.

Az Insurgency: Sandstorm PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, és így most már joggal várhatják a rajongók, hogy még 2018-ban megérkezzen. ■

Insurgency: Sandstorm
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Insurgency: Sandstorm

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló