Pokemon Let's Go
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online: Dragon Bones részletek

Az MMORPG soron következő DLC-je és a következő jelentős frissítés is valamikor februárban várható.

2018.01.08. 13:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bethesda felfedte az első részleteket a The Elder Scrolls Online idei első ingyenes frissítéséről és fizetős DLC-jéről. A 17-es sorszámot viselő frissítéssel új tartalmak érkeznek a játékhoz:

  • Felszerelés rendszer: lehetővé teszi, hogy a játékosok megváltoztassák felszerelésük megjelenését az éppen viselt darab kinézetétől függetlenül.
  • Két új Battlegrounds pálya: az Orc Stronghold of Mor Khazgur és a Dwarven Ruins of Deeping Drome két új arénával bővíti a 4-4-4 elleni többjátékos küzdelmeket (a Battleground PvP használatához az ESO: Morrowind megléte szükséges).
  • Otthoni tárhely rendszer: ez a várva várt újítás lehetővé teszi, hogy a játékosok biztonságban elzárják tárgyaikat otthonukban.
  • Játékmeneti újítások: az új lehetőségekkel az új és veterán játékosok egyaránt még többet hozhatnak ki ESO élményeikből, az új szintlépési és képesség tanácsadók például segítenek a játékosoknak dönteni fejlődéskor, valamint a harcrendszer javításai révén immáron könnyebb azonosítani és aktiválni a képesség szinergiákat.

Az idei első fizetős DLC a Dragon Bones lesz, amely a frissítéssel egyszerre fog megjelenni. Ebben két új helyszín – Scalecaller Peak és Fang Lair – debütál, ahol rengeteg új és már ismert szörnyeteggel kell majd szembenézni. Nagy hatalmú mágusok, ogrék, élőholtak és még ősi sárkányok csontvázai is az életünkre törhetnek. Természetesen a szörnyek mellett megannyi új eszköz, felszerelés és más gyűjthető tárgy is debütálni fog a DLC-ben. A Dragon Bones kiegészítő az ESO Plus előfizetők számára ingyenesen lesz letölthető, bővebben a hivatalos oldalon olvashattok róluk. ■

előző
következő
The Elder Scrolls Online: Dragon Bones részletek
The Elder Scrolls Online: Dragon Bones részletekThe Elder Scrolls Online: Dragon Bones részletekThe Elder Scrolls Online: Dragon Bones részletekThe Elder Scrolls Online: Dragon Bones részletekThe Elder Scrolls Online: Dragon Bones részletekThe Elder Scrolls Online: Dragon Bones részletek
The Elder Scrolls Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Elder Scrolls Online

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló