Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rad Rogers

Konzolokra is megjelenik a Rad Rogers

A játék bő egy éve érhető el PC-re, de februártól megújult formában konzolokra is megjelenik. PC-re frissítés hozza el az újdonságokat.

2018.01.13. 23:34 | GeryG | kategória: Játék

A Slipgate Studios neve elsősorban közepesen sikerült akciójátékokról lett ismert. Nekik köszönhettük a 3d Realms által pátyolgatott Bombshellt és a Rise of the Triad feldolgozást is. Igaz, ezeket még Interceptor Entertainment néven követték el. Ám legutóbbi játékuk, a Rad Rogers már az oldalnézetes platformerek táborát erősítette, ráadásul nem is rosszul.

A játék 2016 decemberében jelent meg PC-re, ám a THQ Nordic jóvoltából februártól megújult formában PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megérkezik. Az újdonságok között ranglistát, 20 új összegyűjthető sapkát, új bónusz pályákat és rejtvényeket, új ellenséges egységeket és minibossokat, valamint új fegyvereket is találunk. Mindezek a konzolos verzióban már alapból benne lesznek, míg a PC-s játékosok egy ingyenes frissítés formájában fogják megkapni őket.

A Rad Rogers PlayStation 4-re és Xbox One-ra február 21-én fog megjelenni. ■

előző
következő
Konzolokra is megjelenik a Rad Rogers
Konzolokra is megjelenik a Rad RogersKonzolokra is megjelenik a Rad RogersKonzolokra is megjelenik a Rad RogersKonzolokra is megjelenik a Rad RogersKonzolokra is megjelenik a Rad RogersKonzolokra is megjelenik a Rad RogersKonzolokra is megjelenik a Rad RogersKonzolokra is megjelenik a Rad RogersKonzolokra is megjelenik a Rad RogersKonzolokra is megjelenik a Rad Rogers

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló