Switch
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry 5

Far Cry 3 a Far Cry 5 season pass mellé!

A premier után a három DLC mellé a sorozat egyik legjobb része is visszatér.

2018.02.02. 18:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Március végén jelenik meg a Far Cry 5, amely az ősemberes kitérő után visszatér a „hagyományos” Far Cry műfajához. Vagyis kapunk egy nagy, szabadon bejárható világot, egy ügyeletes őrült főgonoszt, egy raklapnyi stukkert, és jó eséllyel néhány hűséges csatlóst is, akik épp csak a harcban nem fognak segíteni soha.

A Far Cry 5, mint minden magára valamit is adó AAA-kategóriás játék, természetesen kap DLC-ket a premier után, amelyekre season passt is válthatunk. És a legfrissebb hírek szerint végre ötletes DLC-ket kapunk a pénzünkért! Szám szerint három kiegészítő várható a játékhoz:

  • Hours of Darkness: visszarepülhetünk az időben a vietnámi háborúba harcolni.
  • Dead Living Zombies: oké, ez egy klasszikus zombis játékmód, de legalább B-kategóriás mozik adják a helyszíneket!
  • Lost on Mars: tisztelgés a Starship Troopers előtt – a Marson harcolhatunk pókszabású űrlények ellen.

A season pass és a három DLC mindhárom platformra megvásárolható lesz, de konzolon lesz még egy újdonság. PlayStation 4-re és Xbox One-ra jön ugyanis a Far Cry 3 Classic Edition, amely a sorozat egyik legjobb részének egyszemélyes kampányát tartalmazza (ez ugye sose készült el a jelen konzolgenerációra). Aki előfizet a konzolos season passra, az egy hónappal a premier előtt megkapja a játékot.

A többieknek meg kell várnia a nyári megjelenést, bár ennek dátuma egyelőre nem ismert, és külön kell megvennie. A Far Cry 5-é viszont igen – március 27-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A végén pedig álljon itt a ma érkezett friss, ropogós sztori trailer is! ■

Far Cry 5
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Far Cry 5

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló