Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Space Hulk: Tactics

Készül a Space Hulk: Tactics

Körökre osztott taktikai-stratégiai szerepjáték egy kis kártyázással megspékelve.

2018.02.03. 14:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha van olyan univerzum, amely soha nem fog kifogyni a történetekből, akkor az (többek közt…) a Warhammer 40,000. Akciójátékok, stratégiák, szerepjátékok, de még sportjátékok is készültek már, a sort pedig idén további alkotások folytathatják.

A Cyanide Studio műhelyében például készül a Space Hulk: Tactics, amely egy körökre osztott taktikai-stratégiai szerepjáték lesz. Természetesen ismét a Space Marines és a Genestealers összecsapások kerülnek a középpontba valahol a világűr egy távoli, elfeledett szegletében. Mindkét fél saját kampányt kap, vagyis az első olyan Space Hulk játék készül, amelyben a Genestealers oldalon is harcolhatunk. Mindkét fél esetében fejleszthetjük majd karaktereinket, azok felszereléseit és képességeit. A játékmenet több zsánerből is építkezik, így például kártyáink is lesznek, amelyekkel a csaták előtt alakíthatjuk egységeink tulajdonságait. Természetesen nem maradhat el az egyszemélyes kampányok mellől a többjátékos mód sem, amelyben vagy az űrlények hordáit vezérelhetjük, vagy az űrgárdisták valamelyik alakulatát: Blood Angels, Space Wolves, Ultramarines vagy Dark Angels. Emellett kapunk egy egyszerűen használható, mégis aprólékos pályaszerkesztőt is, így megalkothatjuk saját pályáinkat, amelyeket meg is oszthatunk másokkal.

A Space Hulk: Tactics egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de a tervek szerint még idén megérkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Készül a Space Hulk: Tactics
Készül a Space Hulk: TacticsKészül a Space Hulk: TacticsKészül a Space Hulk: Tactics

hozzászólások (1)

Peace
Peace 2018.02.03. 15:58
Space Hulk: Deathwing is a Cyanide-hoz köthető, ami azért nem ad feltétlenül bizakodásra okot, de majd meglátjuk mi lesz belőle.
ajánlott olvasnivaló