25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Készül a Warhammer 40,000: Mechanicus

Az új körökre osztott taktikai játékban az Adeptus Mechanicus klánt képviselhetjük.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

A Warhammer 40,000 univerzum egyszerűen soha nem fog kifogyni a történetekből, így a rajongóknak sem kell attól tartania, hogy egyszer csak nem készül több játék nekik. Az már más kérdés, hogy ezek a játékok milyen színvonalat képviselnek.

A legújabb bejelentés a Kasedo Games kiadóhoz köthető, ők felügyelik ugyanis a Bulwark Studios berkeiben készülő Warhammer 40,000: Mechanicus fejlesztését. Egy körökre osztott taktikai játékról van szó, amelyben az Adeptus Mechanicust, vagyis a birodalom legjobb mérnökeit magába foglaló klánt képviselhetjük. A történet a Silva Tenebris bolygón játszódik, ahol ősi sírhelyeket kell átkutatnunk, hogy még ősibb technológiákra bukkanjunk. Ebben papok és katonák kis csapata lesz segítségünkre, akiket fejleszthetünk is. Különböző robot testrészeket adhatunk nekik, de augmentációkkal is javíthatjuk képességeiket. Erre szükség is lesz, ugyanis kalandunk során számos veszély leselkedik majd ránk. Sok helyzetben gyorsan kell nagyon fontos döntéseket meghoznunk, amelyek kihatással lesznek a történet további alakulására is.

A Warhammer 40,000: Mechanicus a tervek szerint még valamikor idén meg fog jelenni PC-re, Macre és Linuxra.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Warhammer 40,000: Mechanicus
  • Warhammer 40,000: Mechanicus
  • Warhammer 40,000: Mechanicus
  • Warhammer 40,000: Mechanicus
  • Warhammer 40,000: Mechanicus
  • Warhammer 40,000: Mechanicus

Warhammer 40,000: Mechanicus

Platform:

Fejlesztő: Bulwark Studios

Kiadó: Kasedo Games

Megjelenés:
2018. november 15. PC
n/a: Mac, Linux, PS4, X1, Switch

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Peace
Peace [27881]
"Az már más kérdés, hogy ezek a játékok milyen színvonalat képviselnek."

Bizony!!!!!!! :'( :'( :'(

Amíg nem látok belőle gameplay videót, addig inkább nem is merek semmit mondani. Leírás alapján akár még egészen érdekes is lehet.

Jelenleg Gladius-ról sem tudni sokat, új Space Hulk kimenetele is kétséges a fejlesztőbrigád nevét elnézve. Egyedül Inquisitor - Martyr az, amiben reménykedni lehet, de ott is rengeteg azért a negatív vélemény és a kétkedés. Megint beígértek egy Q1 2018-as megjelenést (már kétszer lett eltolva a premier), ami természetesen lehetetlennek tűnik a jelenlegi készültségi szint mellett. Hacsak nincs egy 99%-os készültségű beta-juk valahol elfekvőben és csak szopatják a népet a 0.7-es Alpha build-el early access-ben.... :D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)