Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Neverwinter Nights: Enhanced Edition

Dátumot kapott a Neverwinter Nights: Enhanced Edition

A tavaly bejelentett feldolgozás napokon belül megjelenik.

2018.03.12. 22:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Beamdog stúdiója kifejezetten a régi klasszikusok feldolgozására szakosodott, legújabb projektjüket tavaly év végén jelentették be. A Neverwinter Nights: Enhanced Edition a 2002-es szerepjáték felújított kiadása lesz, amely az alapjátékon túl magába foglalja a kiegészítőket és a fizetős tartalmak közül is néhányat.

Az alap kiadásban így benne van a Shadows of Undrentide és a Hordes of the Underdark kiegészítők, valamint a Kingmaker, ShadowGuard és a Witch’s Wake modulok is. Aki viszont egy picit többet áldoz a játékra, és a Deluxe Editiont választja, az megkapja a Pirates of the Sword Coast és a Wyvern Crown of Cormyr modulokat is, valamint a véletlenszerűen generált pályákat kínáló Infinite Dungeonst is.

Az Enhanced Edition teljesen új kezelőfelületet kap, amely akár 4K-s felbontás mellett is működik, emellett egy sor új grafikai beállítás segíti, hogy mai szemmel is elfogadható látványt kapjunk.

A Neverwinter Nights: Enhanced Edition megjelenésére már nem kell sokat várnunk, ugyanis a premierre március 27-én kerül sor a Steamen. ■

Neverwinter Nights: Enhanced Edition
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Neverwinter Nights: Enhanced Edition

hozzászólások (1)

Noggle
Noggle 2018.03.14. 12:00
A képek alapján csak nekem nem tűnik egy picit se szebbnek, mint a mostani GOG edition?
ajánlott olvasnivaló