Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dark Futures Bundle – Wadjet Eye Games játékok fél áron a Steamen

Dark Futures Bundle – Wadjet Eye Games játékok fél áron a Steamen

A német kiadó négy kalandjátékát lehet most egy csomagban, összesen fél áron megvásárolni.

2018.03.13. 11:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Úgy tűnik, a játékfejlesztők a napokban bal lábbal keltek fel, és emiatt a szokásosnál sötétebben látják a jövőt. A Dark Future: Blood Red States fejlesztéséről már beszámoltunk, most pedig egy másik sötét jövőről essék néhány szó.

A Steamen és az App Store-ban megjelent a Dark Futures Bundle, amely a német Wadjet Eye Games kiadó négy kalandjátékát foglalja egy csomagba. Hogy mi a közös ezekben a játékokban? Hogy meglehetősen zord képet festenek az előttünk álló időkről. A négy játék a következő:

Gemini Rue: A távoli jövőben az emberélet már csak egy árucikk, ahogy a személyazonosságot is csak adják-veszik. Ebben a komor világban keresi a helyét két fickó, akik nem is tudják, de épp a galaxis sorsát készülnek megváltoztatni.

Primordia: Amikorra az emberiség már csak egy legenda, a világot a robotok uralják. Csakhogy mostanra ők is menthetetlenül sodródnak a bukás és pusztulás felé. A játékban Horatio Nullbuilt kalandját élhetjük át, miközben ősi titkokra bukkanunk és egy veszedelmes gonosz is felbukkan.

Technobabylon: 2087-re már az a normális, ha valaki genetikailag teljesen át van alakítva. A várost pedig egyetlen mindenható mesterséges intelligencia kezébe adták. Ebben a világban próbál válaszokat találni egy összeesküvésre három még „normális” ember.

Shardlight: Egy poszt-apokaliptikus világban halálos kór tizedeli az emberiség utolsó képviselőit. Mi is egy fertőzött nőt alakítunk, aki kétségbeesetten keresi a gyógymódot egy egyre veszedelmesebbé váló világban.

A Dark Futures Bundle tehát PC-re és iOS-re érhető el, és azért érdemes beruházni rá, mert így e négy játékot összesen eredeti áruk feléért kaparinthatjuk meg. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló