Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Extinction

Rajzfilmes sztori trailert kapott az Extinction

Ismerd meg az őrszemek és a raveniik történetét!

2018.03.18. 21:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Extinction előtt jó eséllyel két út van: vagy nagyot fog szólni vagy villámgyorsan eltűnik a süllyesztőben. Az Iron Galaxy Studios fantasy akció-szerepjátéka a napokban új sztori trailert kapott, amely kellően hatásvadász lett, hogy inkább az előbbi eshetőséget vizionáljuk magunk elé.

Az előzetesben megismerhetjük az őrszemek (az utolsót mi alakítjuk) és a raveniik háborúskodásának történetét. Utóbbiak azok a hegynyi méretű szörnyek, akik időről időre átlépnek Dolorum dimenziójába, hogy elpusztítsák az ott élőket. Generációk óta az őrszemek, ezek a különleges képességekkel megáldott harcosok verték vissza támadásaikat. Ám mostanra rendjüknek leáldozott, az őrszemek pedig szinte teljesen eltűntek a világból. Egyedül Avil maradt, így rá hárul a raveniik új támadásának visszaverése. És egy füst alatt valahogy azt is meg kellene oldania, hogy soha többé ne térjenek vissza.

Az Extinction premierjéig már csak néhány hét van hátra, április 10-én PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni. ■

Extinction
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Extinction

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló