Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ancestors Legacy

Dobozos változatban is kapható lesz az Ancestors Legacy

A sötét középkor véres háborúit feldolgozó stratégia korai változata új egyszemélyes küldetéseket kapott.

2018.04.06. 19:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Destructive Creations csapata a 1C Company kiadóval kötött megállapodást, amelynek értelmében a stúdió új játéka, az Ancestors Legacy dobozos változatban is megvásárolható lesz. Emellett frissült a korai változat is, amelyhez új egyszemélyes küldetések érkeztek.

Az Ancestors Legacyt a sötét középkor véres háborúi ihlették, a készítők pedig igyekeztek a korabeli csatákat azok nyers valójában megjeleníteni a játékban. Négy nép – a szászok, vikingek, germánok és szlávok – harcolnak egymással az egyszemélyes kampányban, de őket választhatjuk a többjátékos részben is.

A készítők jelenleg minden figyelmüket a PC-s változat utolsó finomításainak szenteli. Tartalmi szempontból a játék már szinte teljesen elkészült, már csak a hibajavítások és az utolsó simítások vannak hátra. Ezzel együtt az is kiderült, hogy az Xbox One kiadás premierjét alaposan elcsúsztatták, a konzolos változat csak 2019 elején érkezhet meg. A készítők cserébe azt ígérik, hogy a játékosok egy tökéletesre csiszolt játékot fognak kapni.

Az Ancestors Legacy PC-s kiadása digitális és dobozos változatban is május 22-én jelenik meg. ■

Ancestors Legacy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ancestors Legacy

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló