Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Forest

Közeleg a The Forest premierje

Az erdei túlélőjáték korai változata négy éve érhető el a Steamen, de hamarosan leváltja a végleges kiadás.

2018.04.10. 11:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A The Forest még azokban az években robbant be a köztudatba, amikor a videojátékos divathullám épp a korai változatok és a túlélőjátékok tömegeit sodorta partra. A The Forest mindkettőnek tökéletesen megfelelt: messze nem volt még kész, de már így is egészen szórakoztató és összetett túlélő-élményt kínált.

Az Endnight Games csapata jó négy éve dolgozik a játékon, amelyről sokan talán már meg is feledkeztek. Pedig a stúdió nem lazsálással töltötte az elmúlt négy évet, a játék ma már csak nyomokban hasonlít arra, amilyen akkoriban volt. A rajongók a napokban örömteli hírt kaptak a Steamen: hamarosan befejeződik a fejlesztés és megérkezik véglegesnek szánt kiadás. Ez egy utolsó nagy frissítésben ölt majd testet, amelyben új építmények, frissített multiplayer mentések, VR-mód is helyet kap, de teljesen átalakítják a hideg és meleg hatásait is.

A The Forest április 30-án fog megjelenni PC-re, amikor is valamelyest emelkedni fog az ára is. Aki még nem ruházott be rá, annak még van egy kis ideje, hogy olcsóbban jusson hozzá a játékhoz. Arról egyelőre nincs hír, hogy a PlayStation 4 változat mikor érkezhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Forest
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Forest

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló