Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Daemonical

Multiplayer horrorjáték lesz a Daemonical

Öten rekedtek egy lakatlan szigeten, de közületek egy démoni megszállás alá kerül. De melyikőtök? És a többiek hogy fogják túlélni az éjszakát?

2018.04.13. 15:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Öt barát egy lakatlan szigetre utazik picit kikapcsolódni, ám ott egy befejezetlen okkult rituálé nyomaira bukkannak. A mások által megidézett gonosz szellem most szabadon jár a szigeten, és csak az alkalmat lesi, hogy emberi testbe költözhessen. De nem tudni, hogy az öt barát közül melyiket választotta, ki társ és ki ellenség. Így éld túl az éjszakát egy ismeretlen, lakatlan szigeten!

Nagyjából ez a napokban bejelentett Daemonical története. A játékosok sosem tudhatják, hogy melyiküket szállta meg a démon, amit ráadásul megölni sem lehet. A túlélésnek így két módja van: vagy megkeresni a félbeszakadt rituáléhoz szükséges eltűnt tárgyakat, majd ezekkel befejezni a rítust, vagy megvárni a hajnalt, mivel az első napsugarak megölik a démont. Ám az éjszaka hosszú, és sosem lehet tudni, hogy kiben bízhatunk meg.

A szigetet mindig véletlenszerűen generálja a játék, az azon elrejtett fegyverek és kiegészítők is mindig máshol vannak. Ráadásul míg az emberek önmagukban teljesen védtelenek (csak a tűz képes ideiglenesen lelassítani a démont), addig csoportot alkotva nem lehet tudni, hogy épp köztünk van-e a démon vagy sem.

A Daemonical kora változata valamikor májusban érkezhet meg a Steamre, addig is nézzétek meg az első képeket és előzetest! ■

előző
következő
Multiplayer horrorjáték lesz a Daemonical
Multiplayer horrorjáték lesz a DaemonicalMultiplayer horrorjáték lesz a DaemonicalMultiplayer horrorjáték lesz a DaemonicalMultiplayer horrorjáték lesz a DaemonicalMultiplayer horrorjáték lesz a DaemonicalMultiplayer horrorjáték lesz a DaemonicalMultiplayer horrorjáték lesz a DaemonicalMultiplayer horrorjáték lesz a DaemonicalMultiplayer horrorjáték lesz a DaemonicalMultiplayer horrorjáték lesz a Daemonical
Daemonical
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Daemonical

hozzászólások (1)

Pras
Pras 2018.04.15. 23:23
A két szó, ami erről az egyébként - finoman szólva - baromira középszerű szellemi termékről beugrott, a....
"streamer bait."
ajánlott olvasnivaló