Switch
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shenmue I & II

PC-re és az aktuális konzolokra készül a Shenmue I & II

Közel két évtizeddel az eredeti megjelenésük után idén PC-re, PS4-re és X1-re is elkészülnek Yu Suzuki klasszikusai.

2018.04.16. 19:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Yu Suzuki 2000-ben mutatta be az akkor kizárólag Dreamcastre elkészült Shenmue első részét. A rajongóknak nem kellett sokat várni a folytatásra, hiszen a Shenmue II alig egy évvel később már meg is érkezett. Hogy aztán jó tizennégy évig csendbe burkolózzon a széria. A milliók által várt Shenmue III-t csak a 2015-ös E3 alkalmával jelentették be, de máig nem érkezett meg. A legutolsó ígéretek szerint ez év vége felé már van esély a premierre.

Csakhogy a SEGA a hétvégén bejelentette, hogy készül a Shenmue I & II, vagyis az első két rész felújított kiadása. A kiadó már évekkel ezelőtt is pedzegette a felújítás gondolatát, de mostanáig semmi hivatalos információ nem látott róla napvilágot. A készítők elmondása szerint a felújított kiadás teljesen hű lesz az eredetihez, de azért a mai elvárásoknak is igyekszik megfelelni. A felbontást állíthatjuk majd, az irányítást a klasszikus és a modernizált verzió közül választhatjuk ki. Dönthetünk, hogy az eredeti japán vagy angol szinkront szeretnénk hallani. Valamint a kezelőfelületet is felújítják.

A Shenmue története Ryo Hazuki körül bonyolódik, aki apja halálát akarja megbosszulni. Csakhogy menet közben egyre többet derít ki a titokzatos Dragon Mirrorról, vagyis a misztikus Sárkány tükörről.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mikor fog megjelenni a felújított kiadás, de az alább megnézhető előzetes alapján még idén számíthatunk a premierre PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt. ■

előző
következő
PC-re és az aktuális konzolokra készül a Shenmue I & II
PC-re és az aktuális konzolokra készül a Shenmue I & IIPC-re és az aktuális konzolokra készül a Shenmue I & IIPC-re és az aktuális konzolokra készül a Shenmue I & IIPC-re és az aktuális konzolokra készül a Shenmue I & IIPC-re és az aktuális konzolokra készül a Shenmue I & IIPC-re és az aktuális konzolokra készül a Shenmue I & II
Shenmue I & II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shenmue I & II

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló