New Super Nintendo Bros. U Deluxe
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Agony

Dátumot kapott az Agony

A régóta készülő horrorjáték május végén érkezhet meg.

2018.04.21. 11:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Madmind stúdió még 2016-ban jelentette be, hogy készül első játéka, az Agony, amelyben nem kisebb tettet kell végrehajtanunk, mint megszökni a pokolból. A projekt egy sikeres Kickstarter-kampánnyal indult, ahol a stílusosan megadott 66 666 kanadai dollárhoz képest ennek majd’ triplája, 182 642 kanadai dollár gyűlt össze. A játékról azonban mostanáig nem nagyon lehetett hallani.

A stúdió a minap azonban újra életjelet adott magáról, és mindjárt az egyik legfontosabb részletet árulta el a játékról: hogy mikor fog megjelenni. Az Agony tehát a pokolban játszódik, nekünk pedig a túlélés (már amennyire túl lehet ÉLNI a poklot…) mellett a rejtélyes vörös istennő, a purgatórium alkotója kilétét is le kell lepleznünk.

A fejlesztők két játékmódot ígérnek: a sztori mód mellett kapunk egy nyílt kihívás alapú rendszert is. Ebben a végrehajtott tetteink és a teljesített túlélő feladatok révén kell minél magasabb pontszámot összegereblyéznünk.

Visszatérve a premierdátumra: az Agony PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is május 29-én fog megjelenni. ■

előző
következő
Dátumot kapott az Agony
Dátumot kapott az AgonyDátumot kapott az AgonyDátumot kapott az AgonyDátumot kapott az AgonyDátumot kapott az AgonyDátumot kapott az AgonyDátumot kapott az AgonyDátumot kapott az AgonyDátumot kapott az AgonyDátumot kapott az AgonyDátumot kapott az AgonyDátumot kapott az AgonyDátumot kapott az AgonyDátumot kapott az AgonyDátumot kapott az AgonyDátumot kapott az AgonyDátumot kapott az AgonyDátumot kapott az Agony
Agony
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Agony

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló