Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Forest

Megjelent a The Forest

A túlélőjáték négy évet töltött early access státuszban, de mostantól már a teljes kiadás érhető el a Steamen.

2018.05.01. 15:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2014 óta volt elérhető a Steamen az Endnight Games túlélő horror kalandjátékának korai változata. A játék már akkoriban stabil rajongótábort gyűjtött maga köré, akik türelmesen várták, hogy a stúdió apró lépésekkel haladjon a végleges premier felé. Erre végül jó négy évet kellett várniuk, ugyanis a The Forest tegnap elhagyta korai változatát.

Ahogy az várható, ez egy frissítés formájában érkezett meg, benne néhány új elkészíthető használati tárggyal, átalakított barlangokkal, valamint újraírt végjátékkal. A fejlesztők természetesen ezzel nem dőlnek hátra, hiszen még mindig rengeteg ötletük van, amivel még jobbá tennék a játékot. A következő hónapokban ezek megvalósításán, valamint az ismert és újonnan felmerült hibák javításán fognak dolgozni. Emellett május 22-én érkezik a játék VR-támogatása, amelyben többek közt az irányítást is teljesen átalakítják. Így azért érdekesebb lesz fát vágni, a kannibál mutánsokkal harcolni vagy épp a hátizsákunkban matatni… ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Forest
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Forest

hozzászólások (1)

Artyom
Artyom 2018.05.04. 10:39
A futkározó kis kannibálok miatti harc izgatott, de már az elején feladtam. Nem tudok menteni, nem tudom hogyan lehet menteni, ezen kívül nem tudom hogyan lehet az inventory-t kiszórni. De azért a kis baltámmal már komplett erdőírtásba kezdhetek közvetlen egy repülőgép-szerencsétlenség után, ami ráadásul kötelező is, hiszen arra épül a játék, hogy farönköket használjunk fel.

Subnautica és The Long Dark. Ez a játék az első fél óra után nevetséges hozzájuk képest.
ajánlott olvasnivaló