Switch
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Aggressors: Ancient Rome

Ókori stratégia lesz az Aggressors: Ancient Rome

Az ókori Római Birodalom idejében játszódik a körökre osztott 4X stratégia.

2018.05.08. 14:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Slitherine kiadó kifejezetten a stratégiai játékok szakértője, így nem meglepő, hogy legújabb bejelentésük is e műfajt gyarapítja. A Kubat Software stúdiójában készül az Aggressors: Ancient Rome, amely egy körökre osztott 4X stratégia lesz – meglepő módon az ókori Róma idejében.

A játékban húsz korabeli birodalom közül választhatunk majd, köztük Karthágóval, Egyiptommal, Spártával és persze Rómával. Ha kiválasztottuk a nekünk szimpatikus népet, megkapjuk felette a teljes irányítást, beleértve a gazdaságot, a kereskedelmet, a hadiipart, politikát, diplomáciát és kultúrát is. Törvényeket és rendeleteket hozhatunk, hogy szabályozzuk a nép életét, kereskedelmi utakat építhetünk ki, hogy erősítsük a gazdaságot. Persze bármit is teszünk, gondolnunk kell arra is, hogy a nép is elégedett legyen. Máskülönben vagy fellázadnak ellenünk, vagy egyszerűen odébb állnak.

Sajnos nem lesz mindig békeidő, így gondoskodnunk kell a hadseregről is. A katonai egységek egyedi tulajdonságokkal, erősségekkel és gyengeségekkel rendelkeznek, hatékonyságukat többek közt a terepviszonyok is befolyásolják. Ezzel várhatóan taktikailag is összetett csaták várnak majd ránk, amit tovább mélyít, hogy a sereg moráljára is fent kell tartanunk, valamint az utánpótlásról is gondoskodnunk kell.

Az Aggressors: Ancient Rome-ban választhatunk egy fejlett birodalmat is, amellyel leigázhatjuk a többit, de akár egy apró, fiatal törzsből is faraghatunk világuralomra törő népet. Mindezt megspékelték a fejlesztők egy térképgenerátorral is, vagyis akár egy teljesen egyedi világban is játszhatunk majd.

Az Aggressors: Ancient Rome kizárólag PC-re készül, és a tervek szerint valamikor a harmadik negyedévben számíthatunk a megjelenésére. Aki viszont szeretné még ezt megelőzően kipróbálni a játékot, az a Slitherine oldalán regisztrálhat a béta tesztre. ■

előző
következő
Ókori stratégia lesz az Aggressors: Ancient Rome
Ókori stratégia lesz az Aggressors: Ancient RomeÓkori stratégia lesz az Aggressors: Ancient RomeÓkori stratégia lesz az Aggressors: Ancient RomeÓkori stratégia lesz az Aggressors: Ancient RomeÓkori stratégia lesz az Aggressors: Ancient RomeÓkori stratégia lesz az Aggressors: Ancient RomeÓkori stratégia lesz az Aggressors: Ancient RomeÓkori stratégia lesz az Aggressors: Ancient RomeÓkori stratégia lesz az Aggressors: Ancient RomeÓkori stratégia lesz az Aggressors: Ancient RomeÓkori stratégia lesz az Aggressors: Ancient RomeÓkori stratégia lesz az Aggressors: Ancient RomeÓkori stratégia lesz az Aggressors: Ancient RomeÓkori stratégia lesz az Aggressors: Ancient RomeÓkori stratégia lesz az Aggressors: Ancient RomeÓkori stratégia lesz az Aggressors: Ancient Rome
Aggressors: Ancient Rome
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Aggressors: Ancient Rome

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló