Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Agony

Sztori trailert kapott az Agony

Kevés ennél betegebbnek ígérkező játék várható mostanság.

2018.05.10. 11:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Azt már a 2016-os bejelentésekor sejteni lehetett, hogy az Agony nem lesz hétköznapi játék. Már csak azért sem, mert nem minden nap kell kijutnunk a pokolból. A Madmind stúdió sokáig hallgatott a játékról, ám az utóbbi időben aktivizálták magukat, hiszen e hónap végén már esedékes a megjelenés is.

A minap például kaptunk egy sztori trailert, amely a maga túlvilági, beteg módján tárja elénk, hogy miről is fog szólni az Agony. Egy megkínzott lélekként egy pokoli világban térünk magunkhoz, amelyet egy bizonyos Vörös Istennő teremtett. Ki kell jutnunk innen, de ez egyelőre nem nagyon sikerült senkinek. Ezért mi mindjárt a teremtőhöz fordulunk, vagyis a menekülésünk kulcsa a Vörös Istennő lesz. Hisz ki tudhatná jobban, hol a kijárat, mint az, aki megteremtette?

Az Agony erősen szexuális vonzatú játék lesz, ami ezen az előzetesen is átjön. Elég csak a világot benépesítő lényekre nézni, illetve arra, mi mindent művelnek egymással. Mindennek mi is részesei lehetünk a május 29-i premier után, amikor PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megérkezik a játék. Érdekesség, hogy a korhatár-besoroló bizottságok erős cenzúrát húztak rá minden platformon. A készítők viszont terveznek egy opcionálisan letölthető frissítést, amellyel feloldható lesz minden elmebeteg tartalom a játékban. Az persze más kérdés, hogy az Agony minőségben milyen szintet képvisel majd... ■

Agony
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Agony

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló