25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Máris kiderült a Battlefield V minimum gépigénye

Az EA a játék Origin-oldalát frissítette a minimális elvárásokkal.

Írta: GeryG

Az EA a napokban mutatta be részletesen a Battlefield V-t, amely egyelőre eléggé megosztja a rajongókat. Egyfelől sokan örülnek neki, hogy ez a széria is visszatér a második világháborúba, másfelől viszont a tálalás sokaknál kiverte a biztosítékot. Ígéretekből természetesen nincs hiány, hiszen a DICE szeretné kicsit felrázni a sorozatot, ezért több újdonságot is bevezetnek. Ám mindezt már-már a Fortnite meseszerű látványvilágát idéző, színes külcsínnel valósítanák meg, amivel rengeteg rajongó nem tud előzetesen azonosulni.

Az EA az E3 előtti saját rendezvényére, az EA Playre már játszható formában viszi majd ki a játékot. Emellett a minap frissítették az Origin-oldalt is, ahol megjelent a hivatalos minimum gépigény. Ez a következőképp alakul:

  • Processzor: Intel Core i5-6600K vagy AMD FX-6350
  • Memória: 8 GB
  • Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB vagy AMD Radeon HD 7850 2 GB
  • Merevlemez: 50 GB
  • Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 64bit

A Battlefield V a tervek szerint október 19-én fog megjelenni PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig bizonyára sokkal többet is megtudunk majd róla, közte az ajánlott gépigénnyel.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Battlefield V

Platform:

Fejlesztő: EA Digital Illusions CE

Kiadó: Electronic Arts

Megjelenés:
2018. november 20. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!