25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Szeptemberben bővül a Destiny 2

A játék első nagy kiegészítője, a Forsaken a naprendszerünk peremére repíti a játékosokat.

Írta: GeryG

Az Activision ma bejelentette, hogy ősszel érkezik a Destiny 2 első nagy kiegészítője, a Forsaken. Ebben ismét új helyszíneket fedezhetünk fel, méghozzá elég zord helyszíneket. A naprendszerünk pereme nem épp vendégmarasztaló vidék, nekünk mégis itt kell majd helytállnunk. Két új helyszínre utazhatunk el, ahol új fegyvereket, páncélokat és supereket szerezhetünk meg. A két helyszín egyike a The Dreaming City lesz, ahol új ellenségeket lehet legyőzni a legújabb raid keretein belül. De kapunk új fegyverslot-rendszert, finomítanak a mod-támogatáson és más javítások is várhatóak.

Emellett egy vadonatúj kompetitív játékmód, a Gambit is a kiegészítővel fog debütálni. Ez egy endgame lehetőség lesz, amelyben két négyfős csapat küzdhet egyszerre egymás és a gépi ellenfelek ellen. A készítők kifejezetten azoknak a játékosoknak szánják, akik egyaránt szeretnek mások ellen harcolni, miközben figyelniük kell az MI egységeinek váratlan húzásaira is.

A Destiny 2: Forsaken új játékmódja kipróbálható lesz az E3-on is, de a széles közönség számára szeptember 4-én válik majd elérhetővé PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Destiny 2
  • Destiny 2
  • Destiny 2
  • Destiny 2
  • Destiny 2

Destiny 2

Platform:

Fejlesztő: Bungie

Kiadó: Activision

Megjelenés:
2017. szeptember 6. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!