Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2018

Insurgency: Sandstorm

Insurgency: Sandstorm játékmenet-bemutató az E3-ról

Az egyszemélyesnek indult, majd multiplayerré vált játék már előrendelhető a Steamen.

2018.06.12. 13:05 | szerző: GeryG | kategória: E3 2018

Az Insurgency: Sandstorm rengeteg változáson ment keresztül a 2016-os bejelentése óta. Míg akkor a legnagyobb újdonságnak az eredeti játékhoz képest a teljes értékű egyszemélyes kampány számított, addig mostanra épp ezt törölték ki a játékból a készítők, hogy csak a multira koncentrálhassanak.

A Focus Home Interactive az E3-ra is magával vitte a játékot, amelyhez egy vadonatúj játékmenet-bemutató is készült. Ebben két csapat összecsapását láthatjuk egy kihalt városrészben hol egyik, hol másik oldal valamely harcosának szemszögéből. A jelek szerint a csapatmunkának és egymás fedezésének fontos szerepe lesz. A fejlesztők valóságos fizikát és ballisztikát ígérnek, oda kell majd figyelni a lőszerkészletekre is. A kompetitív multiplayer mellé azért kapunk kooperatív játékmódot is az MI ellen.

Az Insurgency: Sandstorm PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, és várhatóan szeptemberben fog megjelenni. Aki be szeretné biztosítani magát, az már most elő is rendelheti a játékot a Steamen 10% kedvezményért. Akinek pedig megvan az eredeti játék, az további 10% kedvezményt is kap az új árából, ez az ajánlat 2018 végéig él. ■

Insurgency: Sandstorm
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Insurgency: Sandstorm

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló