25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Augusztusban érkezik a Circle Empires

A valósidejű stratégia eredetileg egy indie projektként látta meg a napvilágot, ebből hamarosan teljes értékű játék születik.

Írta: GeryG

A Circle Empires címe elsősorban az indie játékok kedvelőinek lehet ismerős. A projekt eredetileg a Game Jolt oldalán jelent meg, ahol 150 000 játékos töltötte le és próbálta ki. Ez pedig meggyőzte a fejlesztő Luminous stúdiót, hogy az Iceberg Interactive felügyelete mellett egy teljes értékű stratégiai játékká formálja a Circle Empirest.

A játékban tizennyolc nép közül választhatunk, akik mind saját hősökkel és egységekkel rendelkezik. A játékmenet érdekességét maga a világ adja, ez ugyanis egymáshoz hidakon kapcsolódó körökből áll. Mindegyik ilyen kör alakú területen szörnyek tanyáznak, de megannyi kincset és egyéb erőforrást is találunk itt. Ahhoz, hogy ezeket megkaparintsuk és birodalmunkat kiterjesszük, természetesen le kell győznünk a szörnyeket. Időnként főellenségekkel is szembe kell néznünk, belőlük tizenkettő várja, hogy megküzdjünk velük. A játék a világot mindig véletlenszerűen generálja, katonáink pedig fejlődnek a harcok során, így válva egyre erősebbé.

A Circle Empires flash játékokat idézően könnyed grafikájával és érdekes játékmenetével kellemes kikapcsolódást nyújthat majd. A megjelenésére – kizárólag PC-re – valamikor augusztusban kerülhet sor.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Circle Empires

Platform:

Fejlesztő: Luminous

Kiadó: Iceberg Interactive

Megjelenés: 2018. augusztus 8.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!