Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War

Dátumot kapott a Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War

A tavaly bejelentett stratégiai játék heteken belül megérkezik.

2018.06.29. 16:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Slitherine felügyelete mellett, a Proxy Studios műhelyében készül a tavaly bejelentett Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War. Egy körökre osztott 4X stratégiáról van szó, amelyben a Gladius Prime bolygó feletti uralomért folyik a háború.

A játékban négy frakció valamelyikéhez csatlakozhatunk, az Astra Militarum, a Space Marines, az Orks és a Necrons is teljesen eltérő harcmodort, egységeket és lehetőségeket kínál. A Space Marines és Orks frakciókat aligha kell bárkinek is bemutatni, de az Astra Militarum (alias Imperial Guards) is ismerős lehet a rajongóknak. Ugyanakkor a Necrons nép megér egy-két gondolatot. Egy ősi, több millió éves robotszerű fajról van szó, amely röpke 60 millió éve szunnyad mélyen a Gladius Prime felszíne alatt. Itt húzták fel hatalmas földalatti városaikat, ahol fém szarkofágjaikban pihentek – mostanáig. A bolygón dúló háború azonban felébresztette őket, így most ők is beszállnak a buliba.

Mivel egy klasszikus alapokon nyugvó 4X stratégiáról beszélünk, így nem meglepő módon nem csak harcolnunk kell majd, hanem a birodalmunk ügyes-bajos dolgait is nekünk kell intéznünk. Városokat emelni, azokat fejleszteni, új technológiákat kikísérletezni és általuk még ütőképesebb sereget toborozni.

A Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War a minap pontos premierdátumot is kapott. Eszerint július 12-én fog megjelenni kizárólag PC-re. Ha a Steamen előrendeled, 10% kedvezményt is kapsz az árából. ■

Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló