Yoshi's Crafted World
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry 5

Fotó módot kapott a Far Cry 5

A legutóbbi frissítéssel az Arcade játékmód is új elemekkel bővült, de más újdonságok is vannak.

2018.07.05. 15:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A minap érkezett meg a Far Cry 5 legutóbbi frissítése, amely több érdekes újdonságot is hozott magával. Ezek között találjuk az új fotó módot, amellyel egészen pazar felvételeket lőhetünk a szektával folytatott harcunkról. De mivel a játék világa önmagában is kimondottan látványos hely, így azzal is elüthetjük az időt, hogy csak úgy fotózzuk a tájat.

Az Arcade játékmód szerkesztőjéhez is kaptunk új tartalmakat, amelyek egy része a nemrég megjelent Hours of Darkness, egy másik része pedig a hamarosan megjelenő Lost on Mars DLC-kből származik.

Ami pedig a hibajavításokat illeti, ezek is szép számmal érkeztek. Akad köztük kifejezetten PC-specifikus módosítás, de foltoztak itt-ott a pályaszerkesztőn, a kooperatív játékmódon, és általában a kampány küldetésein is. Akadnak javítások a játékmenet és a kezelőfelület kapcsán is, illetve az Hours of Darkness DLC is kapott egy-két foltot.

A Far Cry 5 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érhető el, a frissítés részletes leírását pedig a hivatalos oldalon olvashatjátok. ■

Far Cry 5
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Far Cry 5

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló