Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

MMO játékok fejlesztését támogatja az ArtCraft Technologies

MMO játékok fejlesztését támogatja az ArtCraft Technologies

Az ArtCraft Entertainment legújabb részlege kifejezetten az MMO játékokat fejlesztő stúdiók munkáját szeretné megkönnyíteni.

2018.07.11. 11:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

MMO játékot fejleszteni nem kis kihívás, hiszen nem elég egy hatalmas, nyílt világot megteremteni, azt rengeteg tartalommal is fel kell tölteni, ráadásul az sem árt, ha mindez el is fut a számítógépeken. Az ArtCraft Entertainment is egyike azon stúdióknak, akik ilyen játékot fejlesztenek Crowfall címmel.

A stúdió a napokban bejelentette, hogy új részleget alapítottak ArtCraft Technologies néven. Ennek egyetlen célja, hogy a saját maguk által fejlesztett technológiákat, köztük az Artisan Engine-nel, más fejlesztőcsapatok számára is elérhetővé tegyék, ezzel megkönnyítve a munkájukat. A motor képes több ezer játékos ténykedését kezelni és mozgásban tartani egy akár 5120 m2-es világot. Része a hálózatkezelés, a fizika, a véletlenszerű pályagenerálás és a dinamikus pályaszerkesztés is. De vannak előre megadott karakterek, inventory, felszerelések, szörnyek, MI, karakterosztályok és még sok minden más, ami egy RPG elkészítéséhez szükséges lehet.

Az új részleget az MMO-k fejlesztése terén rengeteg tapasztalattal rendelkező Josef Hall fogja vezetni. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló