Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Code Vein

2019-re csúszott a Code Vein

Idén már biztosan nem jelenik meg az akció-szerepjáték.

2018.07.12. 21:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár premierdátumról kezdettől fogva nem beszéltek a Code Vein fejlesztői, sokáig úgy nézett ki, hogy még idén megkapjuk a játékot. Aztán bő egy hónappal ezelőtt jött is a bejelentés, hogy a premierre szeptemberben kerül majd sor.

Sajnos azonban úgy tűnik, ezt egy picit elkapkodták a készítők, ugyanis a napokban újabb bejelentést tettek: a Code Vein 2019-ben fog megjelenni. A halasztás hátterében a rajongók visszajelzése állnak. A Namco elmondása szerint bár alapvetően pozitív visszhangja volt a játék korai változatának, a készítők mégis úgy döntöttek, hogy inkább csúsztatják a premiert, hogy több idejük legyen tökéletesre csiszolni a játékot. Erről Hervé Hoerdt, a Namco európai stúdiójának marketingigazgatója beszélt.

„A rajongóinktól rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a Code Vein korai változatának kipróbálását követően. Ennek eredményeként, hogy túlszárnyalhassuk a már most is magas elvárásaikat úgy döntöttünk, hogy eltoljuk a Code Vein megjelenését, hogy tovább csiszolhassuk a játékot. Természetesen nehéz volt meghozni ezt a döntést, de reméljük, hogy a rajongók a végleges változat kipróbálásakor egyetértenek majd, hogy jól tettük.”

A Code Vein PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, de a hírek szerint a csúszás miatt a gamescomra sem viszik ki a játékot. ■

Code Vein
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Code Vein

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló