Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pillars of Eternity II: Deadfire

Augusztus elején bővül a Pillars of Eternity II: Deadfire

A Beast of Winter DLC a 2.0-s frissítéssel egyszerre érkezik meg.

2018.07.13. 22:46 | GeryG | kategória: Játék

Az Obsidian Entertainment heteken belül elkészül a Pillars of Eternity II: Deadfire legújabb frissítésével, amely révén a játék eléri a 2.0-s verziószámot. Ám, ami ennél is érdekesebb, hogy a frissítéssel egyszerre megérkezik a Beast of Winter DLC is.

Bár kisebb bővítmények már korábban is készültek a játékhoz, a Beast of Winter lesz az eddigi legnagyobb kiegészítő. Ebben hősünk és csapata a Deafire szigetvilág legdélebbi csücskébe utaznak, ahol a fagy és hanyatlás istenének követői rajta igyekeznek betölteni hitük próféciáit. A DLC-vel egyszerre érkező javítócsomag elsősorban az ismert hibák kijavítását, valamint a játékmenet kiegyensúlyozását célozza, de újdonságként egy sor kihívást is hoz magával. Ezek az ígéretek szerint egyedi formában teszik próbára a játékosok képességeit.

De az újdonságok sora itt még nem ér véget. A fizetős DLC-vel és a frissítéssel együtt egy ingyenes DLC is érkezni fog Deck of Many Things címmel. Ebben egy új hajó úszik be Deafire szigetei közé a messzi keletről. Fedélzetén rengeteg mágikus tárgyat vásárolhatunk meg.

Mind az ingyenes, mind a fizetős DLC, valamint a 2.0-s frissítés is augusztus 2-án várható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Pillars of Eternity II: Deadfire
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Pillars of Eternity II: Deadfire

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló