Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr

Frissült a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr

Az eddigi legnagyobb frissítés érkezett, amely új tartalommal bővíti a játékot.

2018.08.02. 12:00 | GeryG | kategória: Játék

A NeocoreGames csapata elkészült a Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr eddigi legnagyobb frissítésével. A játék a nyár elején jelent meg, és mind a kritikusoktól, mind a játékosoktól pozitív fogadtatásban részesült, de azért messze nem lett tökéletes. Tudják ezt a fejlesztők is, akik folyamatosan dolgoznak a javításokon és bővítéseken.

E munka első gyümölcse mostanra érett be, így megkaphattuk az első nagyobb bővítést. Új ellenséges frakciót köszönthetünk a Drukhari (vagy más néven Dark Eldar) képében, de egy új alszektor is megnyílt, ahol öt rendszert lehet felfedezni. Az új frakcióhoz kapcsolódóan három új küldetést is lehet teljesíteni. Emellett a karakterfejlődési szintet az eddigi 50-ról 70-re emelték, míg a felszerelésekét 60-ban maximalizálták.

A NeocoreGames tervei szerint hasonló tartalmi bővítések várhatóak a jövőben is, mindegyik egy bizonyos témát ölel majd fel, új ellenséges népeket és frakciókat, új küldetéseket és más érdekességeket hozva. A mostani tehát csak az első a sorban, ennek részletes leírását a Steamen olvashatjátok. ■

Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló