Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Torchlight Frontiers

Készül a Torchlight Frontiers

A Diablo-verőnek szánt sorozat harmadik része megosztott világban játszódik majd.

2018.08.09. 20:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az izometrikus nézetű fantasy hack’n’slash műfaj koronázatlan királya még úgy is a Diablo trilógia, hogy a harmadik rész óta immár hat év is eltelt. Időről időre felbukkannak ígéretes alkotások, amelyek megpróbálják letaszítani a trónról, de általában megmaradnak tisztes iparos munkának. A jobbak közé tartozott Runic Games stúdiójában napvilágot látott Torchlight és folytatása, a Torchlight II. Sokak szemében máig ez a legjobb alternatíva a Blizzard szériájára.

Mivel azonban a Runic Games közel egy évvel ezelőtt bezárta kapuit, a rajongók szomorú csendben elkönyvelhették, hogy a Torchlight sosem bővül már trilógiává. Nos, ma érkezett a jó hír: de igen. Készül ugyanis a Torchlight Frontiers, amely tovább viszi az első két epizód örökségét.

A Torchlight Frontiers fejlesztését az Echtra Games stúdiója végzi Max Schaefer vezetésével, a csapatot pedig az első két epizód és a Diablo játékok veterán fejlesztői alkotják. Egyelőre nem sok részletet árultak el a készítők, de azt igen, hogy a játék egy nagy, dinamikusan formálódó, megosztott világban fog játszódni. Emellett visszatér minden olyan játékelem, ami az első két epizódot naggyá tette.

Arról természetesen még nagyon korai lenne beszélni, hogy mikor jelenhet meg a játék, de az biztos, hogy első ízben a gamescomra és a PAX Westre kilátogatók próbálhatják majd ki. A fejlesztés PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is folyik. ■

előző
következő
Készül a Torchlight Frontiers
Készül a Torchlight FrontiersKészül a Torchlight FrontiersKészül a Torchlight FrontiersKészül a Torchlight FrontiersKészül a Torchlight Frontiers
Torchlight Frontiers
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Torchlight Frontiers

hozzászólások (10)

david139
david139 2018.08.12. 11:27
Szerintem a PoE azoknak szól akik rengetek idővel vannak megáldva, és szeretnek mindenféle karakter buildekkel előállni, és azokkal tolni a végtelenített contentet, a Torchlight pedig azoknak, akik egyszer szeretnék lenyomni a sztorit.
Peace
Peace 2018.08.12. 11:58
Ez is teljesen jó megfogalmazás. De valahogy PoE engem nem volt képes megfogni akkor sem, mikor még rengeteg időm volt játszani. Unalomba fulladt. Míg egy Diablo vagy Grim Dawn nem.
david139
david139 2018.08.12. 13:59
Én meglehetősen sokat játszottam vele (azért nem annyit mint a Diablo-val), de annyira nem vagyok profi, hogy épkézláb saját buildet kreáljak, másokéval tolni meg annyira nem nagy élmény.
Akkor hagytam abba, mikor kijött egy nagy frissítés, és reset-eltek a karaktereim skill fái, nem bírtam magam rávenni, hogy újra tanulmányozzam az egészet :D
Mindenesetre rengeteg dologban köröket ver a Diablora, viszont a hangulat valahogy nekem sem volt az igazi. A Torchlightból nekem a 2. kimaradt, az elsőből meg annyira emlékszem, hogy tetszett :D
Peace
Peace 2018.08.12. 15:57
Nagyon szuper a második rész is, csak sajnos Win10-en már nem indul el rendesen. :-( Elő akartam venni úgy egy éve...
GustyX
GustyX 2018.08.12. 17:44
Steamen nekem perfektül működik, legalábbis a játszott 103 perc alatt:D
ajánlott olvasnivaló