Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Monster Hunter: World

Rekorder a PC-s Monster Hunter: World

Az idei év legjobban rajtoló játéka lett a Steamen, valamint a Capcom valaha volt legsikeresebb Steames premierje is egyben.

2018.08.10. 15:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap véget ért a több hónapos várakozás, végre PC-re is megjelent a Monster Hunter: World. A játék konzolokon már az év eleje óta hódít, így az igazi rajongók már biztosan mindent tudnak róla, amire kíváncsiak voltak. De PC-n csak mostantól tehetik rá a kezüket a várva várt játékra.

Hogy ez a várakozás mekkora volt, azt jól mutatja, hogy a Monster Hunter: World egyetlen nap alatt több rekordot is felállított. Egyrészt ő lett az idei év eddigi legjobba rajtját produkáló játék a Steamen. Ez azt jelenti, hogy a premierkor mindjárt közel negyedmillió játékos ugrott neki a szörnyvadászatnak – 240 901 felhasználó játszott egyszerre a játékkal (ez a szám jelenleg 270 000 környékén mozog). Ez magasan verte az év eddigi csúcstartóját, a Far Cry 5-öt. Ezzel egyben a Capcom valaha volt legjobb Steames rajtját vevő játékává is előlépett.

A rekordok sora itt még nem ér véget, hiszen a legjobban rajtoló japán játék is lett egyben. Olyan címeket utasított maga mögé csak idén, mint a Dragon Ball FighterZ (44 234 játékos) vagy a Final Fantasy XV (29 279 játékos).

A Monster Hunter: World tehát mostantól nem csak PlayStation 4-re és Xbox One-ra érhető el, de PC-re is. ■

Monster Hunter: World
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Monster Hunter: World

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló