Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Left Alive

Mozgásban a Left Alive

A tavalyi TGS-en bejelentett játék az idei TGS alkalmából kapott új előzetest.

2018.09.12. 09:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Square Enix tavaly ősszel a Tokyo Game Show alkalmából leplezte le a Left Alive című túlélő-akciójátékát. A történet 2127-ben játszódik Novo Slava megszállása idején, nekünk pedig a puszta túlélésünkért kell majd küzdenünk.

Mivel ez manapság már elég megszokott tevékenységnek számít videojátékos körökben, ezért a fejlesztők megdobják a dolgot néhány mechával is. Ez persze nem is annyira meglepő, hiszen a játék valójában a Front Mission szériához fog tartozni. A Left Alive három egymástól alapvetően független szereplő történetét fogja elmesélni, akik mind eltérő háttérrel és küldetésekkel rendelkeznek. De természetesen a háború mindhármuk életét összeköti.

A Left Alive a napokban új előzetest kapott, amelyben megismerhetjük e három főszereplőt, illetve kapunk egy kis ízelítőt a hatalmas mechák csatáiból is. A fejlesztésben egyébként olyan arcok is részt vesznek, akik kimondottan szakértői a mechás videojátékoknak: Toshifumi Nabeshima az Armored Core széria rendezője volt, Yoji Shinkawa a Metal Gear szérián dolgozott korábban, míg Takayuki Yanase olyan játékok mecháit terezte, mint a Mobile Suit Gundam 00 vagy a Xenoblade Chronicles X.

A Left Alive valamikor 2019-ben fog megjelenni PC-re és PlayStation 4-re. ■

előző
következő
Mozgásban a Left Alive
Mozgásban a Left AliveMozgásban a Left AliveMozgásban a Left AliveMozgásban a Left AliveMozgásban a Left AliveMozgásban a Left AliveMozgásban a Left AliveMozgásban a Left AliveMozgásban a Left AliveMozgásban a Left AliveMozgásban a Left AliveMozgásban a Left Alive
Left Alive
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Left Alive

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló