25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Már kapható a BlizzCon 2018 virtuális jegye

Élő közvetítések és on-demand videók várnak a vásárlókra.

Írta: LeMon

Már kapható a BlizzCon 2018 virtuális jegye

12. alkalommal rendezik meg idén novemberben a Blizzard saját játékait bálványozó ceremóniát, a BlizzCont, amely rendszerint helyszínül szolgál a cég friss bejelentéseinek is. Természetesen a régi klasszikusok mítoszát is tovább öregbítik különböző beszélgetéseken, kiállításokon és versenyeken.

Bár tavaly is 35 ezres rekordlátogatottsága volt az eseménynek, nem mindenkinek van lehetősége élőben körbe ugrálni kedvenceit. Épp az ilyen otthon rekedt rajongóknak találta ki a Blizzard a Virtual Ticketet, amelynek segítségével neten keresztül követhetik a különböző programokat. Pár dolgot ugyan a jegy vásárlása nélkül is láthat az ember ingyen, de az igazi csemege mégis csak a vásárlókra vár:

  • Számítógépen vagy telefonos applikáción keresztül több száz órányi videót nézhetünk majd élőben és on-demand, akár a 2017-es BlizzConról is. Ismét lesz őrületes jelmez- és táncverseny, rangadók az e-sportok szerelmeseinek és nagy valószínűséggel idén is fergeteges koncerttel zárják majd az eseményt. Tavaly például a Muse lépett fel, de volt már Metallica és Foo Fighters is.
  • A virtuális jegy tulajdonosai kedvezményt kapnak az idei Blizzard Goodie Bag vásárlásához, ami minden évben igazi kincseszsák a Blizzard játékok szerelmeseinek.
  • Természetesen a jegyhez jár szokásos in-game zsákmány is a különböző Blizzard játékokhoz, amelyből egyelőre csak az új Overwatch skint hintették el. (Sombra kap egy igazán impozáns, Diablo 3-ból ismert Demon Hunter maskarát.)
  • A közvetítéseken kívül elérhetőek lesznek az új saját gyártású műsorok, kulisszák mögött videók, beszámolók.
  • Valamint lehetőségünk lesz kicsit belenyúlni a show menetébe is, különböző szavazási lehetőségek során.

Az idei BlizzCon november 2-3. között kerül megrendezésre, a kaliforniai Anaheim Convention Centerben.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

LeMon

LeMon
A PC Dome/PlayDome egyik alapítója, a magazin örökös designere.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!