Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Starship Corporation

Betört a turizmus a Starship Corporationbe

A játék legújabb DLC-je seregnyi űrturistát lő ki a világűrbe – a mi segítségünkkel.

2018.10.12. 17:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár ma még az űrturizmus csak egy álom, amely még a legtehetősebbektől is több évnyi távolságra van, mégis bizonyos formában már elérhető. Egészen pontosan a Starship Corporation című stratégiai játék legújabb kiegészítője segítségével vált valóra.

A Cruise Ships DLC rengeteg új tartalommal bővíti a játékot, amelyben így már utasokat szállító űrhajókat is építhetünk. A lehetőségeink tárháza igen széles, hiszen az aprócska űrsiklótól a mindenféle luxussal felszerelt hatalmas űrbárkákig bármit megépíthetünk a vastag zsebű ügyfelek kedvéért. Új helyiségeket építhetünk be: mozik, éttermek, kaszinó, konditerem, uszoda és sok egyéb más, hogy elkényeztessük az űrbe vágyó vendégeket. A kiszolgálásukra stewardesseket vehetünk fel.

A Starship Corporation Cruise Ship DLC-je már elérhető a Steamen, ahol október 17-ig 10% kedvezmény is jár az árából. ■

előző
következő
Betört a turizmus a Starship Corporationbe
Betört a turizmus a Starship CorporationbeBetört a turizmus a Starship CorporationbeBetört a turizmus a Starship CorporationbeBetört a turizmus a Starship CorporationbeBetört a turizmus a Starship CorporationbeBetört a turizmus a Starship CorporationbeBetört a turizmus a Starship CorporationbeBetört a turizmus a Starship CorporationbeBetört a turizmus a Starship CorporationbeBetört a turizmus a Starship CorporationbeBetört a turizmus a Starship Corporationbe
Starship Corporation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Starship Corporation

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló