Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fear the Wolves

Alaposan megújult a Fear the Wolves

A BR-játék legújabb frissítésével számos új tartalom és változtatás érkezett.

2018.10.25. 11:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Vostok Games komolyan gondolja, hogy a Fear the Wolvest az egyik vezető battle royale játékká teszi. A jelenleg early accessben elérhető játék a szokásos felállást a csernobili környezettel és az ott található természeti anomáliákkal, mutáns lényekkel próbálja egyedivé tenni.

Az első félezer szavazat alapján a játék egyelőre nem tart ott, ahol a fejlesztői szeretnék, legalábbis az 54%-os Steames tetszési indexet még bőven van hová feljebb tornázni. És a stúdió keményen dolgozik, hogy ezt meg is tegye. Munkájuk legújabb gyümölcse a korai változat negyedik nagy frissítése, amely számos új játékelemet hoz be a képbe, illetve a már meglévőket is alaposan megpiszkálja itt-ott.

Az egyik újdonság az ellátmányládák megjelenése a pályán. Ezeket csak a vadonban elrejtett térképek segítségével lehet felkutatni, cserébe csúcskategóriás felszereléseket rejtenek, így aki veszi a fáradtságot a megkeresésükre, az jelentős lépéselőnybe kerülhet a többi játékossal szemben.

Szintén újdonság, hogy bizonyos épületeket bedeszkáztak, ezekbe csak egy tűzoltó fejszével lehet bejutni. Új fegyver is debütált a DMR SOK-94 mesterlövészpuska képében, amely közepes és nagy távolságra is rendkívül hatékony. Ha már szóba kerültek a fegyverek, a már meglévők zöme is kisebb-nagyobb finomításon esett át. A vadállatok, köztük a farkasok (ha már ők a címszereplők) is új viselkedési mintákat kaptak. Így a falkák sokkal agresszívabban védik a területüket, az óvatlan játékost akár csendben be is cserkészhetik.

Elérhetővé vált az Nvidia Highlight rendszer is, amely automatikusan rögzíti a legizgalmasabb jeleneteket és összecsapásokat, amelyek így utólag gyorsan és egyszerűn oszthatók meg a világhálón.

A Fear the Wolves a tervek szerint valamikor 2019-ben érheti el teljes formáját, és amennyiben a fejlesztők ilyen ütemben és mennyiségben szállítják hozzá az újdonságokat, akkor még akár jóra is fordulhat a sorsa. A mostani frissítés részletes leírását a Steamen olvashatjátok. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Fear the Wolves
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fear the Wolves

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló